Главная страница



подписка на новости

У якій послідовності є для вас визначальними три фактора (Т., С., К.) при виборі участі у змаганнях:
Т. - Думка тренера
С. - Незалежна представницька суддівська панель
К. - Кількість та представництво учасників
Т., С., К.
Т., К., С.
С., Т., К.
С., К., Т.
К., С., Т.
К., Т., С.
Тільки Т.
Тільки С., К.
Тільки К., С.

Результаты    Архів

Міністерство молоді та спорту України

Національний Олімпійський Комітет України

Національний Університет фізичного виховання і спорту України


Доска объявлений БЕСПЛАТКА - Частные бесплатные объявления в Украине

Благотворительная организация «СИЯНИЕ НАДЕЖДЫ»

Громадський рух










создание сайта: LND
Спортивний танець в Українi       Спортивный танец в Украине



Мудрые высказывания
Обязательно прочесть перед началом просмотра форума.

 Кто легко склонен терять уважение к другим, тот, прежде всего, не уважает себя.   /Федор Достоевский/

 Человек - единственное животное, которое причиняет другим боль, не имея при этом  никакой другой цели.  /Артур Шопенгауэр/

 Грехи других судить Вы все усердно рвётесь, начните со своих и до чужих не  доберётесь.   /Уильям Шекспир/

 О нас думают плохо лишь те, кто хуже нас, а те кто лучше нас... Им просто не до нас.   /Омар Хайям/

 Если про тебя идут слухи, значит, ты — личность. Запомни: никогда не обсуждают и не завидуют плохому. Завидуют лучшим, обсуждают лучших. Лучше быть центром внимания, имея скандальную репутацию, чем находиться в примитивном стаде осуждающих.   /Курт Кобейн/


тема: Г.П. и Паша присвоили деньги ВФТС.
новые сообщения сверху

Аноним
17.03.2016 11:55
RE:[25]: Г.П. присвоили деньги ВФТС.
ответ на сообщение от Аноним
Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ГРОШІ ДІТЯМ

Аноним> ВЕРНИТЕ ГРОШІ ДІТЯМ

Аноним> Pasha and Galya RETURN MONEY TO CHILDREN

Аноним> Pasha and Galya RETURN MONEY TO CHILDREN

Аноним> Pasha and Galya RETURN MONEY TO CHILDREN

Аноним>

Аноним> Андрей Паша и Галина Павловна, верните деньги детям!

Аноним> Верните деньги.


Люди кого поблагодарить за то, что теперь не нужно общаться с этой шайкой проходимцев. Эта брехливая бабулька и гопник сам-себяпрезидент? Так спокойно и комфортно стало.
Аноним
12.03.2016 16:15
RE:[5]: ривласнив грошові кошти особливо великому розмірі які належать Всеукраїнській громадській організації «Всеукраїнська Фед
ответ на сообщение от Аноним
Аноним> Категорія справи

Аноним> №755/3730/16-к

Аноним> : Невідкладні судові розгляди; В порядку КПК України.

Аноним>

Аноним> ________________________________________

Аноним>

Аноним> Справа № 755/3730/16-к

Аноним> УХВАЛА

Аноним> ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

Аноним>

Аноним> "02" березня 2016 р. слідчий суддя Дніпровського районного суду м. Києва Бірса О.В., при секретарі судових засідань Куса Л.І., за участю слідчого Бая Р.Я., розглянувши в приміщенні суду в м. Києві клопотання слідчого слідчого відділу Дніпровського УП ГУ НП в м. Києві Бая Р.Я. про тимчасовий доступ до речей і документів в рамках кримінального провадження унесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12016100040001110 від 25.01.2016, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 191 КК України, -

Аноним> в с т а н о в и в:

Аноним> До слідчого судді даного місцевого суду надійшло зазначене клопотання слідчого, яке погоджене з прокурором Київської місцевої прокуратури № 4 Дроздом А.М. про надання тимчасового доступу до документів, які містять банківську таємницю, з можливістю їх вилучення, щодо руху коштів на розрахунковому рахунку № 26006014100226 у АТ «Піреус банк МКБ», що за адресою: м. Київ, вул. Іллінська, 8 , у зв'язку з здійсненням досудового розслідування у вказаному провадженні.

Аноним> У судовому засіданні, слідчий заявлене клопотання підтримав, просив задовольнити з підстав викладених у його мотивувальній частині.

Аноним> В свою чергу, ухвалою суду, постановленою у порядку ч. 4 ст. 371 та ч. 2 ст. 372 КПК України, на підставі положень ч. 2 та ч. 4 ст. 163 КПК України, визнано за можливе провести судовий розгляд клопотання без участі прокурора та представника особи у володінні, якої знаходяться речі і документи.

Аноним> Тож, слідчий суддя, перевіривши клопотання заявника на дотримання вимог Кримінального процесуального Кодексу України (далі - КПК), приходить до наступного.

Аноним> У випадку необхідності отримання тимчасового доступу до речей і документів, які містять банківську таємницю, що відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 162 КПК України, становить охоронювану законом таємницю, сторона кримінального провадження має право, згідно положень ст. 160 КПК України, звернутись до слідчого судді з клопотанням про тимчасовий доступ до речей і документів.

Аноним> Як убачається з клопотання, в ході досудового розслідування встановлено, що ОСОБА_4 перебуваючи на посаді президента Всеукраїнської організації «Всеукраїнська Федерація Танцювального спорту» (ЄДРПОУ 36291688, зареєстрованої Дніпровським управлінням юстиції у м. Києві) протягом липня 2015 року привласнив грошові кошти особливо великому розмірі які належать Всеукраїнській громадській організації «Всеукраїнська Федерація Танцювального Спорту» та зберігались на власному рахунку вказаної організації №26006014100226, відкритому в АТ «Піреус банк МКБ». В подальшому зазначеною перевіркою встановлено, що в липні 2015 року на вказаний рахунок Всеукраїнської громадської організації «ВФТС» у вигляді благодійного внеску надійшли грошові кошти у розмірі 39 000 доларів США. Надалі ОСОБА_4, перебуваючи на посаді президента вказаної організації, згідно статуту міг бути розпорядником даних грошових коштів уклав фіктивний договір з ФОП «ОСОБА_5» ЄДРПОУ НОМЕР_1 про надання юридичних послуг та перерахував на рахунок ФОП «ОСОБА_5» р.р. № НОМЕР_2 в АТ «Укрексімбанк» частину грошових коштів двома операціями на суму 179 000 та 304 000 гривень, а також невстановленою особою 06.07.2015, 07.07.2015 та 08.07.2015 в касі відділення № 8 АТ «Піреус Банк», що по вул. Саксаганського в м. Києві було знято грошові кошти на загальну суму 380 000 гривень.

Аноним> Дані обставини, на думку автора клопотання, підтверджує необхідність надання тимчасового доступу, з метою встановлення відомостей визначених ст. 91 КПК України, у даному кримінальному провадженні та виконання завдань визначних ст. 2 КПК України.

Аноним> При цьому, слідчий суддя постановляє ухвалу про надання доступу до речей і документів з розпорядженням про можливості їх вилучення за умови, що сторона кримінального провадження доведе наявність достатніх підстав вважати, що вони мають суттєве значення для встановлення важливих обставин, та можливість використання як доказів відомостей, що містяться в цих речах і документах, неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів, а без вилучення існує реальна загроза зміни або знищення речей чи документів, або таке вилучення необхідне для досягнення мети отримання доступу до речей і документів (ч. 5, ч. 6 та ч. 7 ст. 163 КПК України).

Аноним> У судовому засіданні слідчим суддею встановлено, що клопотання органу досудового розслідування за своєю суттю в цілому відповідає вимогам ч. 6 ст. 132, ст. 160 КПК України, обставин, регламентованих п. п. 1-3 ч. 3 ст. 132, ст. 161 та абз. 2 ч. 6 ст. 163 КПК України, не встановлено.

Аноним> Згідно ч. 2 ст. 132 КПК України, клопотання про застосування заходів забезпечення кримінального провадження на підставі ухвали слідчого судді подано до місцевого суду, в межах територіальної юрисдикції якого знаходиться орган досудового розслідування.

Аноним> Порушень вимог Глави 10 КПК України - заходи забезпечення кримінального провадження і підстави їх застосування та Глави 15 КПК України - тимчасовий доступ до речей і документів, у судовому засіданні, слідчим суддею не виявлено.

Аноним> За таких обставин, слідчий суддя дослідивши, матеріали клопотання, долучені до нього документи та безпосередньо саме кримінальне провадження в оригіналі, за своїм внутрішнім переконанням, яке ґрунтується на всебічному, повному й неупередженому дослідженні всіх обставин провадження, керуючись законом, оцінюючи сукупність зібраних доказів - з точки зору достатності та взаємозв'язку вважає, що наявні у провадженні докази, передбачені параграфами 3-5 Глави 4 КПК України (показання, речові докази і документи, та інші) свідчать про те, що слідчим у судовому засіданні, у відповідності до вимог ч. 5 ст. 132 КПК України, надано ґрунтовні докази, які дають змогу прийти до висновку про неможливість іншим способом, на даному етапі, довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів (ч. 4 ст. 132, ч. 6 ст. 163 КПК України), забезпечити повноту, всебічність та неупередженість розслідування вищезазначеного кримінального правопорушення, отримати відомості, що є необхідними для з'ясування всіх важливих обставин у їх сукупності, кореспондуються з вимогами ст. 132 КПК України, та свідчать про те, що без вилучення існує реальна загроза зміни, знищення речей або ж документів, а таке вилучення необхідне для досягнення мети отримання доступу до речей і документів, а тому воно підлягає задоволенню в цій частині, однак надання такого доступу за період з часу відкриття рахунку не доречним враховуючи положення п. 2 ч. 3 ст. 132 КПК України, як і його надання о/у УП, враховуючи те, що вони, згідно даних з витягу із ЄРДР, до групи слідчих у цьому провадженні не входять, враховуючи положення п. 17 ч. 1 ст. 3, Глави 15 КПК України, слід відмовити.

Аноним> Керуючись ст.ст. 1-29, 131-132, 159-166, 369-372, 376 КПК України, слідчий суддя, -

Аноним> у х в а л и в:

Аноним> Клопотання - задовольнити частково.

Аноним> Надати розпорядження (забезпечити) слідчому Дніпровського УП ГУ НП в м. Києві Бай Роману Ярославовичу право тимчасового доступу до речей і документів у АТ «Піреус банк МКБ», що за адресою: м. Київ, вул. Іллінська, 8, стосовно розрахункового рахунку № 26006014100226, який належить Всеукраїнській громадській організації «Всеукраїнська Федерація Танцювального Спорту» (ЄДРПОУ 36291688 ), щодо руху коштів по ньому в період часу з 01.07.2015 року по 26.02.2016 року; документів, на підставі яких знімалися готівкові кошти 06.07.2015 року, 07.07.2015 року та 08.07.2015 року в касі відділення № 8 АТ «Піреус Банк», що за адресою: м. Київ, вул. Саксаганського; копії записів камер відео спостереження при знятті готівки 06.07.2015 року, 07.07.2015 року та 08.07.2015 року в касі відділення № 8 АТ «Піреус Банк», що за адресою: м. Київ, вул. Саксаганського, з можливістю їх вилучення.

Аноним> В іншій частині у задоволенні клопотання - відмовити.

Аноним> Строк дії ухвали не може перевищувати одного місяця з дня її постановлення.

Аноним> Роз'яснити, особі, яка зазначена в ухвалі слідчого судді про тимчасовий доступ до речей і документів, як володілець речей або документів, що тимчасовий доступ до речей і документів полягає у наданні стороні кримінального провадження особою, у володінні якої знаходяться такі речі і документи, можливості ознайомитися з ними, зробити їх копії, з використанням копіювальної техніки, електронних засобів володільця (за його згодою) або копіювальної техніки, електронних засобів особи, яка пред'являє ухвалу про тимчасовий доступ до речей і документів та, у разі прийняття відповідного рішення слідчим суддею, вилучити їх (здійснити їх виїмку).

Аноним> Особа, яка зазначена в даній ухвалі слідчого судді, як володілець речей або документів, зобов'язана надати тимчасовий доступ до зазначених речей і документів вказаній особі за умови пред'явлення копії цього судового рішення.

Аноним> Особа, яка пред'являє ухвалу про тимчасовий доступ до речей і документів, зобов'язана залишити володільцю речей і документів опис речей і документів, які були вилучені на виконання ухвали слідчого судді, або ж на вимогу останнього залишено копію вилучених документів.

Аноним> У разі невиконання даної ухвали слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями КПК України.

Аноним> Інформація про приватне життя особи, отримана в порядку виконання даного судового рішення, не може бути використана інакше як для виконання завдань кримінального провадження.

Аноним> Кожен, кому наданий доступ до інформації про приватне життя особи, в порядку виконання даного судового рішення, зобов'язаний запобігати розголошенню такої інформації.

Аноним> Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення проти неї можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді, та є обов'язковою до виконання на всій території України.

Аноним> Слідчий суддя: О.В. Бірса

Аноним>

Аноним>

Аноним> Витиевато написано. Вы коротко напишите, Пашу и Самуйленко посадят за хищения?

Аноним> Интереснее кто это такой взнос в долларах США сделал?

Аноним> Кипр

Аноним> А Вы знаете кто профиннансировал ЧМ 10 танцев молодежь в ноябре 2015 во Киевском Дворце спорта! Нищая ВФТС ? Конечно нет. Проплатил за этот и не только папа двух дочек Исакович . Одна патриотка Украины а ныне гражданка Кипра а другая россиянка для которой его и провели - тут дешевле. А были ослепшие которые считали что для "гения" Броварского ВФТС нашла финансирование.

Ай да молодец Дороговцев, не зря на Кипр катается регулярно! Таки раскрутил Tatiana Bondarenko Yiangou на бабки!пусть и дальше с ней "дружит", может еще што из нее выудит.
Аноним
12.03.2016 00:31
RE:[4]: ривласнив грошові кошти особливо великому розмірі які належать Всеукраїнській громадській організації «Всеукраїнська Фед
ответ на сообщение от Аноним
Аноним> Категорія справи

Аноним> №755/3730/16-к

Аноним> : Невідкладні судові розгляди; В порядку КПК України.

Аноним>

Аноним> ________________________________________

Аноним>

Аноним> Справа № 755/3730/16-к

Аноним> УХВАЛА

Аноним> ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

Аноним>

Аноним> "02" березня 2016 р. слідчий суддя Дніпровського районного суду м. Києва Бірса О.В., при секретарі судових засідань Куса Л.І., за участю слідчого Бая Р.Я., розглянувши в приміщенні суду в м. Києві клопотання слідчого слідчого відділу Дніпровського УП ГУ НП в м. Києві Бая Р.Я. про тимчасовий доступ до речей і документів в рамках кримінального провадження унесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12016100040001110 від 25.01.2016, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 191 КК України, -

Аноним> в с т а н о в и в:

Аноним> До слідчого судді даного місцевого суду надійшло зазначене клопотання слідчого, яке погоджене з прокурором Київської місцевої прокуратури № 4 Дроздом А.М. про надання тимчасового доступу до документів, які містять банківську таємницю, з можливістю їх вилучення, щодо руху коштів на розрахунковому рахунку № 26006014100226 у АТ «Піреус банк МКБ», що за адресою: м. Київ, вул. Іллінська, 8 , у зв'язку з здійсненням досудового розслідування у вказаному провадженні.

Аноним> У судовому засіданні, слідчий заявлене клопотання підтримав, просив задовольнити з підстав викладених у його мотивувальній частині.

Аноним> В свою чергу, ухвалою суду, постановленою у порядку ч. 4 ст. 371 та ч. 2 ст. 372 КПК України, на підставі положень ч. 2 та ч. 4 ст. 163 КПК України, визнано за можливе провести судовий розгляд клопотання без участі прокурора та представника особи у володінні, якої знаходяться речі і документи.

Аноним> Тож, слідчий суддя, перевіривши клопотання заявника на дотримання вимог Кримінального процесуального Кодексу України (далі - КПК), приходить до наступного.

Аноним> У випадку необхідності отримання тимчасового доступу до речей і документів, які містять банківську таємницю, що відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 162 КПК України, становить охоронювану законом таємницю, сторона кримінального провадження має право, згідно положень ст. 160 КПК України, звернутись до слідчого судді з клопотанням про тимчасовий доступ до речей і документів.

Аноним> Як убачається з клопотання, в ході досудового розслідування встановлено, що ОСОБА_4 перебуваючи на посаді президента Всеукраїнської організації «Всеукраїнська Федерація Танцювального спорту» (ЄДРПОУ 36291688, зареєстрованої Дніпровським управлінням юстиції у м. Києві) протягом липня 2015 року привласнив грошові кошти особливо великому розмірі які належать Всеукраїнській громадській організації «Всеукраїнська Федерація Танцювального Спорту» та зберігались на власному рахунку вказаної організації №26006014100226, відкритому в АТ «Піреус банк МКБ». В подальшому зазначеною перевіркою встановлено, що в липні 2015 року на вказаний рахунок Всеукраїнської громадської організації «ВФТС» у вигляді благодійного внеску надійшли грошові кошти у розмірі 39 000 доларів США. Надалі ОСОБА_4, перебуваючи на посаді президента вказаної організації, згідно статуту міг бути розпорядником даних грошових коштів уклав фіктивний договір з ФОП «ОСОБА_5» ЄДРПОУ НОМЕР_1 про надання юридичних послуг та перерахував на рахунок ФОП «ОСОБА_5» р.р. № НОМЕР_2 в АТ «Укрексімбанк» частину грошових коштів двома операціями на суму 179 000 та 304 000 гривень, а також невстановленою особою 06.07.2015, 07.07.2015 та 08.07.2015 в касі відділення № 8 АТ «Піреус Банк», що по вул. Саксаганського в м. Києві було знято грошові кошти на загальну суму 380 000 гривень.

Аноним> Дані обставини, на думку автора клопотання, підтверджує необхідність надання тимчасового доступу, з метою встановлення відомостей визначених ст. 91 КПК України, у даному кримінальному провадженні та виконання завдань визначних ст. 2 КПК України.

Аноним> При цьому, слідчий суддя постановляє ухвалу про надання доступу до речей і документів з розпорядженням про можливості їх вилучення за умови, що сторона кримінального провадження доведе наявність достатніх підстав вважати, що вони мають суттєве значення для встановлення важливих обставин, та можливість використання як доказів відомостей, що містяться в цих речах і документах, неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів, а без вилучення існує реальна загроза зміни або знищення речей чи документів, або таке вилучення необхідне для досягнення мети отримання доступу до речей і документів (ч. 5, ч. 6 та ч. 7 ст. 163 КПК України).

Аноним> У судовому засіданні слідчим суддею встановлено, що клопотання органу досудового розслідування за своєю суттю в цілому відповідає вимогам ч. 6 ст. 132, ст. 160 КПК України, обставин, регламентованих п. п. 1-3 ч. 3 ст. 132, ст. 161 та абз. 2 ч. 6 ст. 163 КПК України, не встановлено.

Аноним> Згідно ч. 2 ст. 132 КПК України, клопотання про застосування заходів забезпечення кримінального провадження на підставі ухвали слідчого судді подано до місцевого суду, в межах територіальної юрисдикції якого знаходиться орган досудового розслідування.

Аноним> Порушень вимог Глави 10 КПК України - заходи забезпечення кримінального провадження і підстави їх застосування та Глави 15 КПК України - тимчасовий доступ до речей і документів, у судовому засіданні, слідчим суддею не виявлено.

Аноним> За таких обставин, слідчий суддя дослідивши, матеріали клопотання, долучені до нього документи та безпосередньо саме кримінальне провадження в оригіналі, за своїм внутрішнім переконанням, яке ґрунтується на всебічному, повному й неупередженому дослідженні всіх обставин провадження, керуючись законом, оцінюючи сукупність зібраних доказів - з точки зору достатності та взаємозв'язку вважає, що наявні у провадженні докази, передбачені параграфами 3-5 Глави 4 КПК України (показання, речові докази і документи, та інші) свідчать про те, що слідчим у судовому засіданні, у відповідності до вимог ч. 5 ст. 132 КПК України, надано ґрунтовні докази, які дають змогу прийти до висновку про неможливість іншим способом, на даному етапі, довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів (ч. 4 ст. 132, ч. 6 ст. 163 КПК України), забезпечити повноту, всебічність та неупередженість розслідування вищезазначеного кримінального правопорушення, отримати відомості, що є необхідними для з'ясування всіх важливих обставин у їх сукупності, кореспондуються з вимогами ст. 132 КПК України, та свідчать про те, що без вилучення існує реальна загроза зміни, знищення речей або ж документів, а таке вилучення необхідне для досягнення мети отримання доступу до речей і документів, а тому воно підлягає задоволенню в цій частині, однак надання такого доступу за період з часу відкриття рахунку не доречним враховуючи положення п. 2 ч. 3 ст. 132 КПК України, як і його надання о/у УП, враховуючи те, що вони, згідно даних з витягу із ЄРДР, до групи слідчих у цьому провадженні не входять, враховуючи положення п. 17 ч. 1 ст. 3, Глави 15 КПК України, слід відмовити.

Аноним> Керуючись ст.ст. 1-29, 131-132, 159-166, 369-372, 376 КПК України, слідчий суддя, -

Аноним> у х в а л и в:

Аноним> Клопотання - задовольнити частково.

Аноним> Надати розпорядження (забезпечити) слідчому Дніпровського УП ГУ НП в м. Києві Бай Роману Ярославовичу право тимчасового доступу до речей і документів у АТ «Піреус банк МКБ», що за адресою: м. Київ, вул. Іллінська, 8, стосовно розрахункового рахунку № 26006014100226, який належить Всеукраїнській громадській організації «Всеукраїнська Федерація Танцювального Спорту» (ЄДРПОУ 36291688 ), щодо руху коштів по ньому в період часу з 01.07.2015 року по 26.02.2016 року; документів, на підставі яких знімалися готівкові кошти 06.07.2015 року, 07.07.2015 року та 08.07.2015 року в касі відділення № 8 АТ «Піреус Банк», що за адресою: м. Київ, вул. Саксаганського; копії записів камер відео спостереження при знятті готівки 06.07.2015 року, 07.07.2015 року та 08.07.2015 року в касі відділення № 8 АТ «Піреус Банк», що за адресою: м. Київ, вул. Саксаганського, з можливістю їх вилучення.

Аноним> В іншій частині у задоволенні клопотання - відмовити.

Аноним> Строк дії ухвали не може перевищувати одного місяця з дня її постановлення.

Аноним> Роз'яснити, особі, яка зазначена в ухвалі слідчого судді про тимчасовий доступ до речей і документів, як володілець речей або документів, що тимчасовий доступ до речей і документів полягає у наданні стороні кримінального провадження особою, у володінні якої знаходяться такі речі і документи, можливості ознайомитися з ними, зробити їх копії, з використанням копіювальної техніки, електронних засобів володільця (за його згодою) або копіювальної техніки, електронних засобів особи, яка пред'являє ухвалу про тимчасовий доступ до речей і документів та, у разі прийняття відповідного рішення слідчим суддею, вилучити їх (здійснити їх виїмку).

Аноним> Особа, яка зазначена в даній ухвалі слідчого судді, як володілець речей або документів, зобов'язана надати тимчасовий доступ до зазначених речей і документів вказаній особі за умови пред'явлення копії цього судового рішення.

Аноним> Особа, яка пред'являє ухвалу про тимчасовий доступ до речей і документів, зобов'язана залишити володільцю речей і документів опис речей і документів, які були вилучені на виконання ухвали слідчого судді, або ж на вимогу останнього залишено копію вилучених документів.

Аноним> У разі невиконання даної ухвали слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями КПК України.

Аноним> Інформація про приватне життя особи, отримана в порядку виконання даного судового рішення, не може бути використана інакше як для виконання завдань кримінального провадження.

Аноним> Кожен, кому наданий доступ до інформації про приватне життя особи, в порядку виконання даного судового рішення, зобов'язаний запобігати розголошенню такої інформації.

Аноним> Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення проти неї можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді, та є обов'язковою до виконання на всій території України.

Аноним> Слідчий суддя: О.В. Бірса

Аноним>

Аноним>

Аноним> Витиевато написано. Вы коротко напишите, Пашу и Самуйленко посадят за хищения?

Аноним> Интереснее кто это такой взнос в долларах США сделал?

Аноним> Кипр

А Вы знаете кто профиннансировал ЧМ 10 танцев молодежь в ноябре 2015 во Киевском Дворце спорта! Нищая ВФТС ? Конечно нет. Проплатил за этот и не только папа двух дочек Исакович . Одна патриотка Украины а ныне гражданка Кипра а другая россиянка для которой его и провели - тут дешевле. А были ослепшие которые считали что для "гения" Броварского ВФТС нашла финансирование.
Аноним
12.03.2016 00:31
RE:[4]: ривласнив грошові кошти особливо великому розмірі які належать Всеукраїнській громадській організації «Всеукраїнська Фед
ответ на сообщение от Аноним
Аноним> Категорія справи

Аноним> №755/3730/16-к

Аноним> : Невідкладні судові розгляди; В порядку КПК України.

Аноним>

Аноним> ________________________________________

Аноним>

Аноним> Справа № 755/3730/16-к

Аноним> УХВАЛА

Аноним> ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

Аноним>

Аноним> "02" березня 2016 р. слідчий суддя Дніпровського районного суду м. Києва Бірса О.В., при секретарі судових засідань Куса Л.І., за участю слідчого Бая Р.Я., розглянувши в приміщенні суду в м. Києві клопотання слідчого слідчого відділу Дніпровського УП ГУ НП в м. Києві Бая Р.Я. про тимчасовий доступ до речей і документів в рамках кримінального провадження унесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12016100040001110 від 25.01.2016, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 191 КК України, -

Аноним> в с т а н о в и в:

Аноним> До слідчого судді даного місцевого суду надійшло зазначене клопотання слідчого, яке погоджене з прокурором Київської місцевої прокуратури № 4 Дроздом А.М. про надання тимчасового доступу до документів, які містять банківську таємницю, з можливістю їх вилучення, щодо руху коштів на розрахунковому рахунку № 26006014100226 у АТ «Піреус банк МКБ», що за адресою: м. Київ, вул. Іллінська, 8 , у зв'язку з здійсненням досудового розслідування у вказаному провадженні.

Аноним> У судовому засіданні, слідчий заявлене клопотання підтримав, просив задовольнити з підстав викладених у його мотивувальній частині.

Аноним> В свою чергу, ухвалою суду, постановленою у порядку ч. 4 ст. 371 та ч. 2 ст. 372 КПК України, на підставі положень ч. 2 та ч. 4 ст. 163 КПК України, визнано за можливе провести судовий розгляд клопотання без участі прокурора та представника особи у володінні, якої знаходяться речі і документи.

Аноним> Тож, слідчий суддя, перевіривши клопотання заявника на дотримання вимог Кримінального процесуального Кодексу України (далі - КПК), приходить до наступного.

Аноним> У випадку необхідності отримання тимчасового доступу до речей і документів, які містять банківську таємницю, що відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 162 КПК України, становить охоронювану законом таємницю, сторона кримінального провадження має право, згідно положень ст. 160 КПК України, звернутись до слідчого судді з клопотанням про тимчасовий доступ до речей і документів.

Аноним> Як убачається з клопотання, в ході досудового розслідування встановлено, що ОСОБА_4 перебуваючи на посаді президента Всеукраїнської організації «Всеукраїнська Федерація Танцювального спорту» (ЄДРПОУ 36291688, зареєстрованої Дніпровським управлінням юстиції у м. Києві) протягом липня 2015 року привласнив грошові кошти особливо великому розмірі які належать Всеукраїнській громадській організації «Всеукраїнська Федерація Танцювального Спорту» та зберігались на власному рахунку вказаної організації №26006014100226, відкритому в АТ «Піреус банк МКБ». В подальшому зазначеною перевіркою встановлено, що в липні 2015 року на вказаний рахунок Всеукраїнської громадської організації «ВФТС» у вигляді благодійного внеску надійшли грошові кошти у розмірі 39 000 доларів США. Надалі ОСОБА_4, перебуваючи на посаді президента вказаної організації, згідно статуту міг бути розпорядником даних грошових коштів уклав фіктивний договір з ФОП «ОСОБА_5» ЄДРПОУ НОМЕР_1 про надання юридичних послуг та перерахував на рахунок ФОП «ОСОБА_5» р.р. № НОМЕР_2 в АТ «Укрексімбанк» частину грошових коштів двома операціями на суму 179 000 та 304 000 гривень, а також невстановленою особою 06.07.2015, 07.07.2015 та 08.07.2015 в касі відділення № 8 АТ «Піреус Банк», що по вул. Саксаганського в м. Києві було знято грошові кошти на загальну суму 380 000 гривень.

Аноним> Дані обставини, на думку автора клопотання, підтверджує необхідність надання тимчасового доступу, з метою встановлення відомостей визначених ст. 91 КПК України, у даному кримінальному провадженні та виконання завдань визначних ст. 2 КПК України.

Аноним> При цьому, слідчий суддя постановляє ухвалу про надання доступу до речей і документів з розпорядженням про можливості їх вилучення за умови, що сторона кримінального провадження доведе наявність достатніх підстав вважати, що вони мають суттєве значення для встановлення важливих обставин, та можливість використання як доказів відомостей, що містяться в цих речах і документах, неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів, а без вилучення існує реальна загроза зміни або знищення речей чи документів, або таке вилучення необхідне для досягнення мети отримання доступу до речей і документів (ч. 5, ч. 6 та ч. 7 ст. 163 КПК України).

Аноним> У судовому засіданні слідчим суддею встановлено, що клопотання органу досудового розслідування за своєю суттю в цілому відповідає вимогам ч. 6 ст. 132, ст. 160 КПК України, обставин, регламентованих п. п. 1-3 ч. 3 ст. 132, ст. 161 та абз. 2 ч. 6 ст. 163 КПК України, не встановлено.

Аноним> Згідно ч. 2 ст. 132 КПК України, клопотання про застосування заходів забезпечення кримінального провадження на підставі ухвали слідчого судді подано до місцевого суду, в межах територіальної юрисдикції якого знаходиться орган досудового розслідування.

Аноним> Порушень вимог Глави 10 КПК України - заходи забезпечення кримінального провадження і підстави їх застосування та Глави 15 КПК України - тимчасовий доступ до речей і документів, у судовому засіданні, слідчим суддею не виявлено.

Аноним> За таких обставин, слідчий суддя дослідивши, матеріали клопотання, долучені до нього документи та безпосередньо саме кримінальне провадження в оригіналі, за своїм внутрішнім переконанням, яке ґрунтується на всебічному, повному й неупередженому дослідженні всіх обставин провадження, керуючись законом, оцінюючи сукупність зібраних доказів - з точки зору достатності та взаємозв'язку вважає, що наявні у провадженні докази, передбачені параграфами 3-5 Глави 4 КПК України (показання, речові докази і документи, та інші) свідчать про те, що слідчим у судовому засіданні, у відповідності до вимог ч. 5 ст. 132 КПК України, надано ґрунтовні докази, які дають змогу прийти до висновку про неможливість іншим способом, на даному етапі, довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів (ч. 4 ст. 132, ч. 6 ст. 163 КПК України), забезпечити повноту, всебічність та неупередженість розслідування вищезазначеного кримінального правопорушення, отримати відомості, що є необхідними для з'ясування всіх важливих обставин у їх сукупності, кореспондуються з вимогами ст. 132 КПК України, та свідчать про те, що без вилучення існує реальна загроза зміни, знищення речей або ж документів, а таке вилучення необхідне для досягнення мети отримання доступу до речей і документів, а тому воно підлягає задоволенню в цій частині, однак надання такого доступу за період з часу відкриття рахунку не доречним враховуючи положення п. 2 ч. 3 ст. 132 КПК України, як і його надання о/у УП, враховуючи те, що вони, згідно даних з витягу із ЄРДР, до групи слідчих у цьому провадженні не входять, враховуючи положення п. 17 ч. 1 ст. 3, Глави 15 КПК України, слід відмовити.

Аноним> Керуючись ст.ст. 1-29, 131-132, 159-166, 369-372, 376 КПК України, слідчий суддя, -

Аноним> у х в а л и в:

Аноним> Клопотання - задовольнити частково.

Аноним> Надати розпорядження (забезпечити) слідчому Дніпровського УП ГУ НП в м. Києві Бай Роману Ярославовичу право тимчасового доступу до речей і документів у АТ «Піреус банк МКБ», що за адресою: м. Київ, вул. Іллінська, 8, стосовно розрахункового рахунку № 26006014100226, який належить Всеукраїнській громадській організації «Всеукраїнська Федерація Танцювального Спорту» (ЄДРПОУ 36291688 ), щодо руху коштів по ньому в період часу з 01.07.2015 року по 26.02.2016 року; документів, на підставі яких знімалися готівкові кошти 06.07.2015 року, 07.07.2015 року та 08.07.2015 року в касі відділення № 8 АТ «Піреус Банк», що за адресою: м. Київ, вул. Саксаганського; копії записів камер відео спостереження при знятті готівки 06.07.2015 року, 07.07.2015 року та 08.07.2015 року в касі відділення № 8 АТ «Піреус Банк», що за адресою: м. Київ, вул. Саксаганського, з можливістю їх вилучення.

Аноним> В іншій частині у задоволенні клопотання - відмовити.

Аноним> Строк дії ухвали не може перевищувати одного місяця з дня її постановлення.

Аноним> Роз'яснити, особі, яка зазначена в ухвалі слідчого судді про тимчасовий доступ до речей і документів, як володілець речей або документів, що тимчасовий доступ до речей і документів полягає у наданні стороні кримінального провадження особою, у володінні якої знаходяться такі речі і документи, можливості ознайомитися з ними, зробити їх копії, з використанням копіювальної техніки, електронних засобів володільця (за його згодою) або копіювальної техніки, електронних засобів особи, яка пред'являє ухвалу про тимчасовий доступ до речей і документів та, у разі прийняття відповідного рішення слідчим суддею, вилучити їх (здійснити їх виїмку).

Аноним> Особа, яка зазначена в даній ухвалі слідчого судді, як володілець речей або документів, зобов'язана надати тимчасовий доступ до зазначених речей і документів вказаній особі за умови пред'явлення копії цього судового рішення.

Аноним> Особа, яка пред'являє ухвалу про тимчасовий доступ до речей і документів, зобов'язана залишити володільцю речей і документів опис речей і документів, які були вилучені на виконання ухвали слідчого судді, або ж на вимогу останнього залишено копію вилучених документів.

Аноним> У разі невиконання даної ухвали слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями КПК України.

Аноним> Інформація про приватне життя особи, отримана в порядку виконання даного судового рішення, не може бути використана інакше як для виконання завдань кримінального провадження.

Аноним> Кожен, кому наданий доступ до інформації про приватне життя особи, в порядку виконання даного судового рішення, зобов'язаний запобігати розголошенню такої інформації.

Аноним> Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення проти неї можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді, та є обов'язковою до виконання на всій території України.

Аноним> Слідчий суддя: О.В. Бірса

Аноним>

Аноним>

Аноним> Витиевато написано. Вы коротко напишите, Пашу и Самуйленко посадят за хищения?

Аноним> Интереснее кто это такой взнос в долларах США сделал?

Аноним> Кипр

А Вы знаете кто профиннансировал ЧМ 10 танцев молодежь в ноябре 2015 во Киевском Дворце спорта! Нищая ВФТС ? Конечно нет. Проплатил за этот и не только папа двух дочек Исакович . Одна патриотка Украины а ныне гражданка Кипра а другая россиянка для которой его и провели - тут дешевле. А были ослепшие которые считали что для "гения" Броварского ВФТС нашла финансирование.
Аноним
11.03.2016 23:33
RE:[3]: ривласнив грошові кошти особливо великому розмірі які належать Всеукраїнській громадській організації «Всеукраїнська Фед
ответ на сообщение от Аноним
Аноним> Категорія справи

Аноним> №755/3730/16-к

Аноним> : Невідкладні судові розгляди; В порядку КПК України.

Аноним>

Аноним> ________________________________________

Аноним>

Аноним> Справа № 755/3730/16-к

Аноним> УХВАЛА

Аноним> ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

Аноним>

Аноним> "02" березня 2016 р. слідчий суддя Дніпровського районного суду м. Києва Бірса О.В., при секретарі судових засідань Куса Л.І., за участю слідчого Бая Р.Я., розглянувши в приміщенні суду в м. Києві клопотання слідчого слідчого відділу Дніпровського УП ГУ НП в м. Києві Бая Р.Я. про тимчасовий доступ до речей і документів в рамках кримінального провадження унесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12016100040001110 від 25.01.2016, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 191 КК України, -

Аноним> в с т а н о в и в:

Аноним> До слідчого судді даного місцевого суду надійшло зазначене клопотання слідчого, яке погоджене з прокурором Київської місцевої прокуратури № 4 Дроздом А.М. про надання тимчасового доступу до документів, які містять банківську таємницю, з можливістю їх вилучення, щодо руху коштів на розрахунковому рахунку № 26006014100226 у АТ «Піреус банк МКБ», що за адресою: м. Київ, вул. Іллінська, 8 , у зв'язку з здійсненням досудового розслідування у вказаному провадженні.

Аноним> У судовому засіданні, слідчий заявлене клопотання підтримав, просив задовольнити з підстав викладених у його мотивувальній частині.

Аноним> В свою чергу, ухвалою суду, постановленою у порядку ч. 4 ст. 371 та ч. 2 ст. 372 КПК України, на підставі положень ч. 2 та ч. 4 ст. 163 КПК України, визнано за можливе провести судовий розгляд клопотання без участі прокурора та представника особи у володінні, якої знаходяться речі і документи.

Аноним> Тож, слідчий суддя, перевіривши клопотання заявника на дотримання вимог Кримінального процесуального Кодексу України (далі - КПК), приходить до наступного.

Аноним> У випадку необхідності отримання тимчасового доступу до речей і документів, які містять банківську таємницю, що відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 162 КПК України, становить охоронювану законом таємницю, сторона кримінального провадження має право, згідно положень ст. 160 КПК України, звернутись до слідчого судді з клопотанням про тимчасовий доступ до речей і документів.

Аноним> Як убачається з клопотання, в ході досудового розслідування встановлено, що ОСОБА_4 перебуваючи на посаді президента Всеукраїнської організації «Всеукраїнська Федерація Танцювального спорту» (ЄДРПОУ 36291688, зареєстрованої Дніпровським управлінням юстиції у м. Києві) протягом липня 2015 року привласнив грошові кошти особливо великому розмірі які належать Всеукраїнській громадській організації «Всеукраїнська Федерація Танцювального Спорту» та зберігались на власному рахунку вказаної організації №26006014100226, відкритому в АТ «Піреус банк МКБ». В подальшому зазначеною перевіркою встановлено, що в липні 2015 року на вказаний рахунок Всеукраїнської громадської організації «ВФТС» у вигляді благодійного внеску надійшли грошові кошти у розмірі 39 000 доларів США. Надалі ОСОБА_4, перебуваючи на посаді президента вказаної організації, згідно статуту міг бути розпорядником даних грошових коштів уклав фіктивний договір з ФОП «ОСОБА_5» ЄДРПОУ НОМЕР_1 про надання юридичних послуг та перерахував на рахунок ФОП «ОСОБА_5» р.р. № НОМЕР_2 в АТ «Укрексімбанк» частину грошових коштів двома операціями на суму 179 000 та 304 000 гривень, а також невстановленою особою 06.07.2015, 07.07.2015 та 08.07.2015 в касі відділення № 8 АТ «Піреус Банк», що по вул. Саксаганського в м. Києві було знято грошові кошти на загальну суму 380 000 гривень.

Аноним> Дані обставини, на думку автора клопотання, підтверджує необхідність надання тимчасового доступу, з метою встановлення відомостей визначених ст. 91 КПК України, у даному кримінальному провадженні та виконання завдань визначних ст. 2 КПК України.

Аноним> При цьому, слідчий суддя постановляє ухвалу про надання доступу до речей і документів з розпорядженням про можливості їх вилучення за умови, що сторона кримінального провадження доведе наявність достатніх підстав вважати, що вони мають суттєве значення для встановлення важливих обставин, та можливість використання як доказів відомостей, що містяться в цих речах і документах, неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів, а без вилучення існує реальна загроза зміни або знищення речей чи документів, або таке вилучення необхідне для досягнення мети отримання доступу до речей і документів (ч. 5, ч. 6 та ч. 7 ст. 163 КПК України).

Аноним> У судовому засіданні слідчим суддею встановлено, що клопотання органу досудового розслідування за своєю суттю в цілому відповідає вимогам ч. 6 ст. 132, ст. 160 КПК України, обставин, регламентованих п. п. 1-3 ч. 3 ст. 132, ст. 161 та абз. 2 ч. 6 ст. 163 КПК України, не встановлено.

Аноним> Згідно ч. 2 ст. 132 КПК України, клопотання про застосування заходів забезпечення кримінального провадження на підставі ухвали слідчого судді подано до місцевого суду, в межах територіальної юрисдикції якого знаходиться орган досудового розслідування.

Аноним> Порушень вимог Глави 10 КПК України - заходи забезпечення кримінального провадження і підстави їх застосування та Глави 15 КПК України - тимчасовий доступ до речей і документів, у судовому засіданні, слідчим суддею не виявлено.

Аноним> За таких обставин, слідчий суддя дослідивши, матеріали клопотання, долучені до нього документи та безпосередньо саме кримінальне провадження в оригіналі, за своїм внутрішнім переконанням, яке ґрунтується на всебічному, повному й неупередженому дослідженні всіх обставин провадження, керуючись законом, оцінюючи сукупність зібраних доказів - з точки зору достатності та взаємозв'язку вважає, що наявні у провадженні докази, передбачені параграфами 3-5 Глави 4 КПК України (показання, речові докази і документи, та інші) свідчать про те, що слідчим у судовому засіданні, у відповідності до вимог ч. 5 ст. 132 КПК України, надано ґрунтовні докази, які дають змогу прийти до висновку про неможливість іншим способом, на даному етапі, довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів (ч. 4 ст. 132, ч. 6 ст. 163 КПК України), забезпечити повноту, всебічність та неупередженість розслідування вищезазначеного кримінального правопорушення, отримати відомості, що є необхідними для з'ясування всіх важливих обставин у їх сукупності, кореспондуються з вимогами ст. 132 КПК України, та свідчать про те, що без вилучення існує реальна загроза зміни, знищення речей або ж документів, а таке вилучення необхідне для досягнення мети отримання доступу до речей і документів, а тому воно підлягає задоволенню в цій частині, однак надання такого доступу за період з часу відкриття рахунку не доречним враховуючи положення п. 2 ч. 3 ст. 132 КПК України, як і його надання о/у УП, враховуючи те, що вони, згідно даних з витягу із ЄРДР, до групи слідчих у цьому провадженні не входять, враховуючи положення п. 17 ч. 1 ст. 3, Глави 15 КПК України, слід відмовити.

Аноним> Керуючись ст.ст. 1-29, 131-132, 159-166, 369-372, 376 КПК України, слідчий суддя, -

Аноним> у х в а л и в:

Аноним> Клопотання - задовольнити частково.

Аноним> Надати розпорядження (забезпечити) слідчому Дніпровського УП ГУ НП в м. Києві Бай Роману Ярославовичу право тимчасового доступу до речей і документів у АТ «Піреус банк МКБ», що за адресою: м. Київ, вул. Іллінська, 8, стосовно розрахункового рахунку № 26006014100226, який належить Всеукраїнській громадській організації «Всеукраїнська Федерація Танцювального Спорту» (ЄДРПОУ 36291688 ), щодо руху коштів по ньому в період часу з 01.07.2015 року по 26.02.2016 року; документів, на підставі яких знімалися готівкові кошти 06.07.2015 року, 07.07.2015 року та 08.07.2015 року в касі відділення № 8 АТ «Піреус Банк», що за адресою: м. Київ, вул. Саксаганського; копії записів камер відео спостереження при знятті готівки 06.07.2015 року, 07.07.2015 року та 08.07.2015 року в касі відділення № 8 АТ «Піреус Банк», що за адресою: м. Київ, вул. Саксаганського, з можливістю їх вилучення.

Аноним> В іншій частині у задоволенні клопотання - відмовити.

Аноним> Строк дії ухвали не може перевищувати одного місяця з дня її постановлення.

Аноним> Роз'яснити, особі, яка зазначена в ухвалі слідчого судді про тимчасовий доступ до речей і документів, як володілець речей або документів, що тимчасовий доступ до речей і документів полягає у наданні стороні кримінального провадження особою, у володінні якої знаходяться такі речі і документи, можливості ознайомитися з ними, зробити їх копії, з використанням копіювальної техніки, електронних засобів володільця (за його згодою) або копіювальної техніки, електронних засобів особи, яка пред'являє ухвалу про тимчасовий доступ до речей і документів та, у разі прийняття відповідного рішення слідчим суддею, вилучити їх (здійснити їх виїмку).

Аноним> Особа, яка зазначена в даній ухвалі слідчого судді, як володілець речей або документів, зобов'язана надати тимчасовий доступ до зазначених речей і документів вказаній особі за умови пред'явлення копії цього судового рішення.

Аноним> Особа, яка пред'являє ухвалу про тимчасовий доступ до речей і документів, зобов'язана залишити володільцю речей і документів опис речей і документів, які були вилучені на виконання ухвали слідчого судді, або ж на вимогу останнього залишено копію вилучених документів.

Аноним> У разі невиконання даної ухвали слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями КПК України.

Аноним> Інформація про приватне життя особи, отримана в порядку виконання даного судового рішення, не може бути використана інакше як для виконання завдань кримінального провадження.

Аноним> Кожен, кому наданий доступ до інформації про приватне життя особи, в порядку виконання даного судового рішення, зобов'язаний запобігати розголошенню такої інформації.

Аноним> Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення проти неї можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді, та є обов'язковою до виконання на всій території України.

Аноним> Слідчий суддя: О.В. Бірса

Аноним>

Аноним>

Аноним> Витиевато написано. Вы коротко напишите, Пашу и Самуйленко посадят за хищения?

Аноним> Интереснее кто это такой взнос в долларах США сделал?

Кипр
Аноним
11.03.2016 22:20
RE:[2]: ривласнив грошові кошти особливо великому розмірі які належать Всеукраїнській громадській організації «Всеукраїнська Фед
ответ на сообщение от Аноним
Аноним> Категорія справи

Аноним> №755/3730/16-к

Аноним> : Невідкладні судові розгляди; В порядку КПК України.

Аноним>

Аноним> ________________________________________

Аноним>

Аноним> Справа № 755/3730/16-к

Аноним> УХВАЛА

Аноним> ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

Аноним>

Аноним> "02" березня 2016 р. слідчий суддя Дніпровського районного суду м. Києва Бірса О.В., при секретарі судових засідань Куса Л.І., за участю слідчого Бая Р.Я., розглянувши в приміщенні суду в м. Києві клопотання слідчого слідчого відділу Дніпровського УП ГУ НП в м. Києві Бая Р.Я. про тимчасовий доступ до речей і документів в рамках кримінального провадження унесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12016100040001110 від 25.01.2016, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 191 КК України, -

Аноним> в с т а н о в и в:

Аноним> До слідчого судді даного місцевого суду надійшло зазначене клопотання слідчого, яке погоджене з прокурором Київської місцевої прокуратури № 4 Дроздом А.М. про надання тимчасового доступу до документів, які містять банківську таємницю, з можливістю їх вилучення, щодо руху коштів на розрахунковому рахунку № 26006014100226 у АТ «Піреус банк МКБ», що за адресою: м. Київ, вул. Іллінська, 8 , у зв'язку з здійсненням досудового розслідування у вказаному провадженні.

Аноним> У судовому засіданні, слідчий заявлене клопотання підтримав, просив задовольнити з підстав викладених у його мотивувальній частині.

Аноним> В свою чергу, ухвалою суду, постановленою у порядку ч. 4 ст. 371 та ч. 2 ст. 372 КПК України, на підставі положень ч. 2 та ч. 4 ст. 163 КПК України, визнано за можливе провести судовий розгляд клопотання без участі прокурора та представника особи у володінні, якої знаходяться речі і документи.

Аноним> Тож, слідчий суддя, перевіривши клопотання заявника на дотримання вимог Кримінального процесуального Кодексу України (далі - КПК), приходить до наступного.

Аноним> У випадку необхідності отримання тимчасового доступу до речей і документів, які містять банківську таємницю, що відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 162 КПК України, становить охоронювану законом таємницю, сторона кримінального провадження має право, згідно положень ст. 160 КПК України, звернутись до слідчого судді з клопотанням про тимчасовий доступ до речей і документів.

Аноним> Як убачається з клопотання, в ході досудового розслідування встановлено, що ОСОБА_4 перебуваючи на посаді президента Всеукраїнської організації «Всеукраїнська Федерація Танцювального спорту» (ЄДРПОУ 36291688, зареєстрованої Дніпровським управлінням юстиції у м. Києві) протягом липня 2015 року привласнив грошові кошти особливо великому розмірі які належать Всеукраїнській громадській організації «Всеукраїнська Федерація Танцювального Спорту» та зберігались на власному рахунку вказаної організації №26006014100226, відкритому в АТ «Піреус банк МКБ». В подальшому зазначеною перевіркою встановлено, що в липні 2015 року на вказаний рахунок Всеукраїнської громадської організації «ВФТС» у вигляді благодійного внеску надійшли грошові кошти у розмірі 39 000 доларів США. Надалі ОСОБА_4, перебуваючи на посаді президента вказаної організації, згідно статуту міг бути розпорядником даних грошових коштів уклав фіктивний договір з ФОП «ОСОБА_5» ЄДРПОУ НОМЕР_1 про надання юридичних послуг та перерахував на рахунок ФОП «ОСОБА_5» р.р. № НОМЕР_2 в АТ «Укрексімбанк» частину грошових коштів двома операціями на суму 179 000 та 304 000 гривень, а також невстановленою особою 06.07.2015, 07.07.2015 та 08.07.2015 в касі відділення № 8 АТ «Піреус Банк», що по вул. Саксаганського в м. Києві було знято грошові кошти на загальну суму 380 000 гривень.

Аноним> Дані обставини, на думку автора клопотання, підтверджує необхідність надання тимчасового доступу, з метою встановлення відомостей визначених ст. 91 КПК України, у даному кримінальному провадженні та виконання завдань визначних ст. 2 КПК України.

Аноним> При цьому, слідчий суддя постановляє ухвалу про надання доступу до речей і документів з розпорядженням про можливості їх вилучення за умови, що сторона кримінального провадження доведе наявність достатніх підстав вважати, що вони мають суттєве значення для встановлення важливих обставин, та можливість використання як доказів відомостей, що містяться в цих речах і документах, неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів, а без вилучення існує реальна загроза зміни або знищення речей чи документів, або таке вилучення необхідне для досягнення мети отримання доступу до речей і документів (ч. 5, ч. 6 та ч. 7 ст. 163 КПК України).

Аноним> У судовому засіданні слідчим суддею встановлено, що клопотання органу досудового розслідування за своєю суттю в цілому відповідає вимогам ч. 6 ст. 132, ст. 160 КПК України, обставин, регламентованих п. п. 1-3 ч. 3 ст. 132, ст. 161 та абз. 2 ч. 6 ст. 163 КПК України, не встановлено.

Аноним> Згідно ч. 2 ст. 132 КПК України, клопотання про застосування заходів забезпечення кримінального провадження на підставі ухвали слідчого судді подано до місцевого суду, в межах територіальної юрисдикції якого знаходиться орган досудового розслідування.

Аноним> Порушень вимог Глави 10 КПК України - заходи забезпечення кримінального провадження і підстави їх застосування та Глави 15 КПК України - тимчасовий доступ до речей і документів, у судовому засіданні, слідчим суддею не виявлено.

Аноним> За таких обставин, слідчий суддя дослідивши, матеріали клопотання, долучені до нього документи та безпосередньо саме кримінальне провадження в оригіналі, за своїм внутрішнім переконанням, яке ґрунтується на всебічному, повному й неупередженому дослідженні всіх обставин провадження, керуючись законом, оцінюючи сукупність зібраних доказів - з точки зору достатності та взаємозв'язку вважає, що наявні у провадженні докази, передбачені параграфами 3-5 Глави 4 КПК України (показання, речові докази і документи, та інші) свідчать про те, що слідчим у судовому засіданні, у відповідності до вимог ч. 5 ст. 132 КПК України, надано ґрунтовні докази, які дають змогу прийти до висновку про неможливість іншим способом, на даному етапі, довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів (ч. 4 ст. 132, ч. 6 ст. 163 КПК України), забезпечити повноту, всебічність та неупередженість розслідування вищезазначеного кримінального правопорушення, отримати відомості, що є необхідними для з'ясування всіх важливих обставин у їх сукупності, кореспондуються з вимогами ст. 132 КПК України, та свідчать про те, що без вилучення існує реальна загроза зміни, знищення речей або ж документів, а таке вилучення необхідне для досягнення мети отримання доступу до речей і документів, а тому воно підлягає задоволенню в цій частині, однак надання такого доступу за період з часу відкриття рахунку не доречним враховуючи положення п. 2 ч. 3 ст. 132 КПК України, як і його надання о/у УП, враховуючи те, що вони, згідно даних з витягу із ЄРДР, до групи слідчих у цьому провадженні не входять, враховуючи положення п. 17 ч. 1 ст. 3, Глави 15 КПК України, слід відмовити.

Аноним> Керуючись ст.ст. 1-29, 131-132, 159-166, 369-372, 376 КПК України, слідчий суддя, -

Аноним> у х в а л и в:

Аноним> Клопотання - задовольнити частково.

Аноним> Надати розпорядження (забезпечити) слідчому Дніпровського УП ГУ НП в м. Києві Бай Роману Ярославовичу право тимчасового доступу до речей і документів у АТ «Піреус банк МКБ», що за адресою: м. Київ, вул. Іллінська, 8, стосовно розрахункового рахунку № 26006014100226, який належить Всеукраїнській громадській організації «Всеукраїнська Федерація Танцювального Спорту» (ЄДРПОУ 36291688 ), щодо руху коштів по ньому в період часу з 01.07.2015 року по 26.02.2016 року; документів, на підставі яких знімалися готівкові кошти 06.07.2015 року, 07.07.2015 року та 08.07.2015 року в касі відділення № 8 АТ «Піреус Банк», що за адресою: м. Київ, вул. Саксаганського; копії записів камер відео спостереження при знятті готівки 06.07.2015 року, 07.07.2015 року та 08.07.2015 року в касі відділення № 8 АТ «Піреус Банк», що за адресою: м. Київ, вул. Саксаганського, з можливістю їх вилучення.

Аноним> В іншій частині у задоволенні клопотання - відмовити.

Аноним> Строк дії ухвали не може перевищувати одного місяця з дня її постановлення.

Аноним> Роз'яснити, особі, яка зазначена в ухвалі слідчого судді про тимчасовий доступ до речей і документів, як володілець речей або документів, що тимчасовий доступ до речей і документів полягає у наданні стороні кримінального провадження особою, у володінні якої знаходяться такі речі і документи, можливості ознайомитися з ними, зробити їх копії, з використанням копіювальної техніки, електронних засобів володільця (за його згодою) або копіювальної техніки, електронних засобів особи, яка пред'являє ухвалу про тимчасовий доступ до речей і документів та, у разі прийняття відповідного рішення слідчим суддею, вилучити їх (здійснити їх виїмку).

Аноним> Особа, яка зазначена в даній ухвалі слідчого судді, як володілець речей або документів, зобов'язана надати тимчасовий доступ до зазначених речей і документів вказаній особі за умови пред'явлення копії цього судового рішення.

Аноним> Особа, яка пред'являє ухвалу про тимчасовий доступ до речей і документів, зобов'язана залишити володільцю речей і документів опис речей і документів, які були вилучені на виконання ухвали слідчого судді, або ж на вимогу останнього залишено копію вилучених документів.

Аноним> У разі невиконання даної ухвали слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями КПК України.

Аноним> Інформація про приватне життя особи, отримана в порядку виконання даного судового рішення, не може бути використана інакше як для виконання завдань кримінального провадження.

Аноним> Кожен, кому наданий доступ до інформації про приватне життя особи, в порядку виконання даного судового рішення, зобов'язаний запобігати розголошенню такої інформації.

Аноним> Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення проти неї можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді, та є обов'язковою до виконання на всій території України.

Аноним> Слідчий суддя: О.В. Бірса

Аноним>

Аноним>

Аноним> Витиевато написано. Вы коротко напишите, Пашу и Самуйленко посадят за хищения?

Интереснее кто это такой взнос в долларах США сделал?
Аноним
11.03.2016 18:41
RE:: ривласнив грошові кошти особливо великому розмірі які належать Всеукраїнській громадській організації «Всеукраїнська Федера
ответ на сообщение от Аноним
Аноним> Категорія справи

Аноним> №755/3730/16-к

Аноним> : Невідкладні судові розгляди; В порядку КПК України.

Аноним>

Аноним> ________________________________________

Аноним>

Аноним> Справа № 755/3730/16-к

Аноним> УХВАЛА

Аноним> ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

Аноним>

Аноним> "02" березня 2016 р. слідчий суддя Дніпровського районного суду м. Києва Бірса О.В., при секретарі судових засідань Куса Л.І., за участю слідчого Бая Р.Я., розглянувши в приміщенні суду в м. Києві клопотання слідчого слідчого відділу Дніпровського УП ГУ НП в м. Києві Бая Р.Я. про тимчасовий доступ до речей і документів в рамках кримінального провадження унесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12016100040001110 від 25.01.2016, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 191 КК України, -

Аноним> в с т а н о в и в:

Аноним> До слідчого судді даного місцевого суду надійшло зазначене клопотання слідчого, яке погоджене з прокурором Київської місцевої прокуратури № 4 Дроздом А.М. про надання тимчасового доступу до документів, які містять банківську таємницю, з можливістю їх вилучення, щодо руху коштів на розрахунковому рахунку № 26006014100226 у АТ «Піреус банк МКБ», що за адресою: м. Київ, вул. Іллінська, 8 , у зв'язку з здійсненням досудового розслідування у вказаному провадженні.

Аноним> У судовому засіданні, слідчий заявлене клопотання підтримав, просив задовольнити з підстав викладених у його мотивувальній частині.

Аноним> В свою чергу, ухвалою суду, постановленою у порядку ч. 4 ст. 371 та ч. 2 ст. 372 КПК України, на підставі положень ч. 2 та ч. 4 ст. 163 КПК України, визнано за можливе провести судовий розгляд клопотання без участі прокурора та представника особи у володінні, якої знаходяться речі і документи.

Аноним> Тож, слідчий суддя, перевіривши клопотання заявника на дотримання вимог Кримінального процесуального Кодексу України (далі - КПК), приходить до наступного.

Аноним> У випадку необхідності отримання тимчасового доступу до речей і документів, які містять банківську таємницю, що відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 162 КПК України, становить охоронювану законом таємницю, сторона кримінального провадження має право, згідно положень ст. 160 КПК України, звернутись до слідчого судді з клопотанням про тимчасовий доступ до речей і документів.

Аноним> Як убачається з клопотання, в ході досудового розслідування встановлено, що ОСОБА_4 перебуваючи на посаді президента Всеукраїнської організації «Всеукраїнська Федерація Танцювального спорту» (ЄДРПОУ 36291688, зареєстрованої Дніпровським управлінням юстиції у м. Києві) протягом липня 2015 року привласнив грошові кошти особливо великому розмірі які належать Всеукраїнській громадській організації «Всеукраїнська Федерація Танцювального Спорту» та зберігались на власному рахунку вказаної організації №26006014100226, відкритому в АТ «Піреус банк МКБ». В подальшому зазначеною перевіркою встановлено, що в липні 2015 року на вказаний рахунок Всеукраїнської громадської організації «ВФТС» у вигляді благодійного внеску надійшли грошові кошти у розмірі 39 000 доларів США. Надалі ОСОБА_4, перебуваючи на посаді президента вказаної організації, згідно статуту міг бути розпорядником даних грошових коштів уклав фіктивний договір з ФОП «ОСОБА_5» ЄДРПОУ НОМЕР_1 про надання юридичних послуг та перерахував на рахунок ФОП «ОСОБА_5» р.р. № НОМЕР_2 в АТ «Укрексімбанк» частину грошових коштів двома операціями на суму 179 000 та 304 000 гривень, а також невстановленою особою 06.07.2015, 07.07.2015 та 08.07.2015 в касі відділення № 8 АТ «Піреус Банк», що по вул. Саксаганського в м. Києві було знято грошові кошти на загальну суму 380 000 гривень.

Аноним> Дані обставини, на думку автора клопотання, підтверджує необхідність надання тимчасового доступу, з метою встановлення відомостей визначених ст. 91 КПК України, у даному кримінальному провадженні та виконання завдань визначних ст. 2 КПК України.

Аноним> При цьому, слідчий суддя постановляє ухвалу про надання доступу до речей і документів з розпорядженням про можливості їх вилучення за умови, що сторона кримінального провадження доведе наявність достатніх підстав вважати, що вони мають суттєве значення для встановлення важливих обставин, та можливість використання як доказів відомостей, що містяться в цих речах і документах, неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів, а без вилучення існує реальна загроза зміни або знищення речей чи документів, або таке вилучення необхідне для досягнення мети отримання доступу до речей і документів (ч. 5, ч. 6 та ч. 7 ст. 163 КПК України).

Аноним> У судовому засіданні слідчим суддею встановлено, що клопотання органу досудового розслідування за своєю суттю в цілому відповідає вимогам ч. 6 ст. 132, ст. 160 КПК України, обставин, регламентованих п. п. 1-3 ч. 3 ст. 132, ст. 161 та абз. 2 ч. 6 ст. 163 КПК України, не встановлено.

Аноним> Згідно ч. 2 ст. 132 КПК України, клопотання про застосування заходів забезпечення кримінального провадження на підставі ухвали слідчого судді подано до місцевого суду, в межах територіальної юрисдикції якого знаходиться орган досудового розслідування.

Аноним> Порушень вимог Глави 10 КПК України - заходи забезпечення кримінального провадження і підстави їх застосування та Глави 15 КПК України - тимчасовий доступ до речей і документів, у судовому засіданні, слідчим суддею не виявлено.

Аноним> За таких обставин, слідчий суддя дослідивши, матеріали клопотання, долучені до нього документи та безпосередньо саме кримінальне провадження в оригіналі, за своїм внутрішнім переконанням, яке ґрунтується на всебічному, повному й неупередженому дослідженні всіх обставин провадження, керуючись законом, оцінюючи сукупність зібраних доказів - з точки зору достатності та взаємозв'язку вважає, що наявні у провадженні докази, передбачені параграфами 3-5 Глави 4 КПК України (показання, речові докази і документи, та інші) свідчать про те, що слідчим у судовому засіданні, у відповідності до вимог ч. 5 ст. 132 КПК України, надано ґрунтовні докази, які дають змогу прийти до висновку про неможливість іншим способом, на даному етапі, довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів (ч. 4 ст. 132, ч. 6 ст. 163 КПК України), забезпечити повноту, всебічність та неупередженість розслідування вищезазначеного кримінального правопорушення, отримати відомості, що є необхідними для з'ясування всіх важливих обставин у їх сукупності, кореспондуються з вимогами ст. 132 КПК України, та свідчать про те, що без вилучення існує реальна загроза зміни, знищення речей або ж документів, а таке вилучення необхідне для досягнення мети отримання доступу до речей і документів, а тому воно підлягає задоволенню в цій частині, однак надання такого доступу за період з часу відкриття рахунку не доречним враховуючи положення п. 2 ч. 3 ст. 132 КПК України, як і його надання о/у УП, враховуючи те, що вони, згідно даних з витягу із ЄРДР, до групи слідчих у цьому провадженні не входять, враховуючи положення п. 17 ч. 1 ст. 3, Глави 15 КПК України, слід відмовити.

Аноним> Керуючись ст.ст. 1-29, 131-132, 159-166, 369-372, 376 КПК України, слідчий суддя, -

Аноним> у х в а л и в:

Аноним> Клопотання - задовольнити частково.

Аноним> Надати розпорядження (забезпечити) слідчому Дніпровського УП ГУ НП в м. Києві Бай Роману Ярославовичу право тимчасового доступу до речей і документів у АТ «Піреус банк МКБ», що за адресою: м. Київ, вул. Іллінська, 8, стосовно розрахункового рахунку № 26006014100226, який належить Всеукраїнській громадській організації «Всеукраїнська Федерація Танцювального Спорту» (ЄДРПОУ 36291688 ), щодо руху коштів по ньому в період часу з 01.07.2015 року по 26.02.2016 року; документів, на підставі яких знімалися готівкові кошти 06.07.2015 року, 07.07.2015 року та 08.07.2015 року в касі відділення № 8 АТ «Піреус Банк», що за адресою: м. Київ, вул. Саксаганського; копії записів камер відео спостереження при знятті готівки 06.07.2015 року, 07.07.2015 року та 08.07.2015 року в касі відділення № 8 АТ «Піреус Банк», що за адресою: м. Київ, вул. Саксаганського, з можливістю їх вилучення.

Аноним> В іншій частині у задоволенні клопотання - відмовити.

Аноним> Строк дії ухвали не може перевищувати одного місяця з дня її постановлення.

Аноним> Роз'яснити, особі, яка зазначена в ухвалі слідчого судді про тимчасовий доступ до речей і документів, як володілець речей або документів, що тимчасовий доступ до речей і документів полягає у наданні стороні кримінального провадження особою, у володінні якої знаходяться такі речі і документи, можливості ознайомитися з ними, зробити їх копії, з використанням копіювальної техніки, електронних засобів володільця (за його згодою) або копіювальної техніки, електронних засобів особи, яка пред'являє ухвалу про тимчасовий доступ до речей і документів та, у разі прийняття відповідного рішення слідчим суддею, вилучити їх (здійснити їх виїмку).

Аноним> Особа, яка зазначена в даній ухвалі слідчого судді, як володілець речей або документів, зобов'язана надати тимчасовий доступ до зазначених речей і документів вказаній особі за умови пред'явлення копії цього судового рішення.

Аноним> Особа, яка пред'являє ухвалу про тимчасовий доступ до речей і документів, зобов'язана залишити володільцю речей і документів опис речей і документів, які були вилучені на виконання ухвали слідчого судді, або ж на вимогу останнього залишено копію вилучених документів.

Аноним> У разі невиконання даної ухвали слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями КПК України.

Аноним> Інформація про приватне життя особи, отримана в порядку виконання даного судового рішення, не може бути використана інакше як для виконання завдань кримінального провадження.

Аноним> Кожен, кому наданий доступ до інформації про приватне життя особи, в порядку виконання даного судового рішення, зобов'язаний запобігати розголошенню такої інформації.

Аноним> Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення проти неї можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді, та є обов'язковою до виконання на всій території України.

Аноним> Слідчий суддя: О.В. Бірса

Аноним>


Витиевато написано. Вы коротко напишите, Пашу и Самуйленко посадят за хищения?
Аноним
11.03.2016 13:42
привласнив грошові кошти особливо великому розмірі які належать Всеукраїнській громадській організації «Всеукраїнська Федерація
Категорія справи №755/3730/16-к: Невідкладні судові розгляди; В порядку КПК України.
Державний герб України
Справа № 755/3730/16-к

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ



"02" березня 2016 р. слідчий суддя Дніпровського районного суду м. Києва Бірса О.В., при секретарі судових засідань Куса Л.І., за участю слідчого Бая Р.Я., розглянувши в приміщенні суду в м. Києві клопотання слідчого слідчого відділу Дніпровського УП ГУ НП в м. Києві Бая Р.Я. про тимчасовий доступ до речей і документів в рамках кримінального провадження унесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12016100040001110 від 25.01.2016, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 191 КК України, -

в с т а н о в и в:

До слідчого судді даного місцевого суду надійшло зазначене клопотання слідчого, яке погоджене з прокурором Київської місцевої прокуратури № 4 Дроздом А.М. про надання тимчасового доступу до документів, які містять банківську таємницю, з можливістю їх вилучення, щодо руху коштів на розрахунковому рахунку № НОМЕР_2, який належить ФОП «ОСОБА_5» ЄДРПОУ НОМЕР_1 в період часу з 05.07.2015 по 16.10.2015 у АТ «Укрексімбанк», що за адресою: м. Київ, вул. Горького, 127 , у зв'язку з здійсненням досудового розслідування у вказаному провадженні.

У судовому засіданні, слідчий заявлене клопотання підтримав, просив задовольнити з підстав викладених у його мотивувальній частині.

В свою чергу, ухвалою суду, постановленою у порядку ч. 4 ст. 371 та ч. 2 ст. 372 КПК України, на підставі положень ч. 2 та ч. 4 ст. 163 КПК України, визнано за можливе провести судовий розгляд клопотання без участі прокурора та представника особи у володінні, якої знаходяться речі і документи.

Тож, слідчий суддя, перевіривши клопотання заявника на дотримання вимог Кримінального процесуального Кодексу України (далі - КПК), приходить до наступного.

У випадку необхідності отримання тимчасового доступу до речей і документів, які містять банківську таємницю, що відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 162 КПК України, становить охоронювану законом таємницю, сторона кримінального провадження має право, згідно положень ст. 160 КПК України, звернутись до слідчого судді з клопотанням про тимчасовий доступ до речей і документів.

Як убачається з клопотання, в ході досудового розслідування встановлено, що ОСОБА_4 перебуваючи на посаді президента Всеукраїнської організації «Всеукраїнська Федерація Танцювального спорту» (ЄДРПОУ 36291688, зареєстрованої Дніпровським управлінням юстиції у м. Києві) протягом липня 2015 року привласнив грошові кошти особливо великому розмірі які належать Всеукраїнській громадській організації «Всеукраїнська Федерація Танцювального Спорту» та зберігались на власному рахунку вказаної організації №26006014100226, відкритому в АТ «Піреус банк МКБ». В подальшому зазначеною перевіркою встановлено, що в липні 2015 року на вказаний рахунок Всеукраїнської громадської організації «ВФТС» у вигляді благодійного внеску надійшли грошові кошти у розмірі 39 000 доларів США. Надалі ОСОБА_4, перебуваючи на посаді президента вказаної організації, згідно статуту міг бути розпорядником даних грошових коштів уклав фіктивний договір з ФОП «ОСОБА_5» ЄДРПОУ НОМЕР_1 про надання юридичних послуг та перерахував на рахунок ФОП «ОСОБА_5» р.р. № НОМЕР_2 в АТ «Укрексімбанк» частину грошових коштів двома операціями на суму 179 000 та 304 000 гривень, а також невстановленою особою 06.07.2015, 07.07.2015 та 08.07.2015 в касі відділення № 8 АТ «Піреус Банк», що по вул. Саксаганського в м. Києві було знято грошові кошти на загальну суму 380 000 гривень.

Дані обставини, на думку автора клопотання, підтверджує необхідність надання тимчасового доступу, з метою встановлення відомостей визначених ст. 91 КПК України, у даному кримінальному провадженні та виконання завдань визначних ст. 2 КПК України.

При цьому, слідчий суддя постановляє ухвалу про надання доступу до речей і документів з розпорядженням про можливості їх вилучення за умови, що сторона кримінального провадження доведе наявність достатніх підстав вважати, що вони мають суттєве значення для встановлення важливих обставин, та можливість використання як доказів відомостей, що містяться в цих речах і документах, неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів, а без вилучення існує реальна загроза зміни або знищення речей чи документів, або таке вилучення необхідне для досягнення мети отримання доступу до речей і документів (ч. 5, ч. 6 та ч. 7 ст. 163 КПК України).

У судовому засіданні слідчим суддею встановлено, що клопотання органу досудового розслідування за своєю суттю в цілому відповідає вимогам ч. 6 ст. 132, ст. 160 КПК України, обставин, регламентованих п. п. 1-3 ч. 3 ст. 132, ст. 161 та абз. 2 ч. 6 ст. 163 КПК України, не встановлено.

Згідно ч. 2 ст. 132 КПК України, клопотання про застосування заходів забезпечення кримінального провадження на підставі ухвали слідчого судді подано до місцевого суду, в межах територіальної юрисдикції якого знаходиться орган досудового розслідування.

Порушень вимог Глави 10 КПК України - заходи забезпечення кримінального провадження і підстави їх застосування та Глави 15 КПК України - тимчасовий доступ до речей і документів, у судовому засіданні, слідчим суддею не виявлено.

За таких обставин, слідчий суддя дослідивши, матеріали клопотання, долучені до нього документи та безпосередньо саме кримінальне провадження в оригіналі, за своїм внутрішнім переконанням, яке ґрунтується на всебічному, повному й неупередженому дослідженні всіх обставин провадження, керуючись законом, оцінюючи сукупність зібраних доказів - з точки зору достатності та взаємозв'язку вважає, що наявні у провадженні докази, передбачені параграфами 3-5 Глави 4 КПК України (показання, речові докази і документи, та інші) свідчать про те, що слідчим у судовому засіданні, у відповідності до вимог ч. 5 ст. 132 КПК України, надано ґрунтовні докази, які дають змогу прийти до висновку про неможливість іншим способом, на даному етапі, довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів (ч. 4 ст. 132, ч. 6 ст. 163 КПК України), забезпечити повноту, всебічність та неупередженість розслідування вищезазначеного кримінального правопорушення, отримати відомості, що є необхідними для з'ясування всіх важливих обставин у їх сукупності, кореспондуються з вимогами ст. 132 КПК України, та свідчать про те, що без вилучення існує реальна загроза зміни, знищення речей або ж документів, а таке вилучення необхідне для досягнення мети отримання доступу до речей і документів, а тому воно підлягає задоволенню в цій частині, однак, у наданні такого доступу о/у УП, враховуючи те, що вони, згідно даних з витягу із ЄРДР, до групи слідчих у цьому провадженні не входять, враховуючи положення п. 17 ч. 1 ст. 3, Глави 15 КПК України, слід відмовити.

Керуючись ст.ст. 1-29, 131-132, 159-166, 369-372, 376 КПК України, слідчий суддя, -

у х в а л и в:

Клопотання - задовольнити частково.

Надати розпорядження (забезпечити) слідчому Дніпровського УП ГУ НП в м. Києві Бай Роману Ярославовичу право тимчасового доступу до речей і документів у АТ «Укрексімбанк», що за адресою: м. Київ, вул. Горького, 127, стосовно розрахункового рахунку № НОМЕР_2, який належить ФОП «ОСОБА_5», ЄДРПОУ НОМЕР_1, щодо руху коштів по ньому в період часу з 05.07.2015 року по 16.10.2015 року, з можливістю їх вилучення.

В іншій частині у задоволенні клопотання - відмовити.

Строк дії ухвали не може перевищувати одного місяця з дня її постановлення.

Роз'яснити, особі, яка зазначена в ухвалі слідчого судді про тимчасовий доступ до речей і документів, як володілець речей або документів, що тимчасовий доступ до речей і документів полягає у наданні стороні кримінального провадження особою, у володінні якої знаходяться такі речі і документи, можливості ознайомитися з ними, зробити їх копії, з використанням копіювальної техніки, електронних засобів володільця (за його згодою) або копіювальної техніки, електронних засобів особи, яка пред'являє ухвалу про тимчасовий доступ до речей і документів та, у разі прийняття відповідного рішення слідчим суддею, вилучити їх (здійснити їх виїмку).

Особа, яка зазначена в даній ухвалі слідчого судді, як володілець речей або документів, зобов'язана надати тимчасовий доступ до зазначених речей і документів вказаній особі за умови пред'явлення копії цього судового рішення.

Особа, яка пред'являє ухвалу про тимчасовий доступ до речей і документів, зобов'язана залишити володільцю речей і документів опис речей і документів, які були вилучені на виконання ухвали слідчого судді, або ж на вимогу останнього залишено копію вилучених документів.

У разі невиконання даної ухвали слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями КПК України.

Інформація про приватне життя особи, отримана в порядку виконання даного судового рішення, не може бути використана інакше як для виконання завдань кримінального провадження.

Кожен, кому наданий доступ до інформації про приватне життя особи, в порядку виконання даного судового рішення, зобов'язаний запобігати розголошенню такої інформації.

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення проти неї можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді, та є обов'язковою до виконання на всій території України.

Слідчий суддя: О.В. Бірса

Аноним
11.03.2016 13:38
ривласнив грошові кошти особливо великому розмірі які належать Всеукраїнській громадській організації «Всеукраїнська Федерація Т
Категорія справи
№755/3730/16-к
: Невідкладні судові розгляди; В порядку КПК України.

________________________________________

Справа № 755/3730/16-к
УХВАЛА
ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"02" березня 2016 р. слідчий суддя Дніпровського районного суду м. Києва Бірса О.В., при секретарі судових засідань Куса Л.І., за участю слідчого Бая Р.Я., розглянувши в приміщенні суду в м. Києві клопотання слідчого слідчого відділу Дніпровського УП ГУ НП в м. Києві Бая Р.Я. про тимчасовий доступ до речей і документів в рамках кримінального провадження унесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12016100040001110 від 25.01.2016, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 191 КК України, -
в с т а н о в и в:
До слідчого судді даного місцевого суду надійшло зазначене клопотання слідчого, яке погоджене з прокурором Київської місцевої прокуратури № 4 Дроздом А.М. про надання тимчасового доступу до документів, які містять банківську таємницю, з можливістю їх вилучення, щодо руху коштів на розрахунковому рахунку № 26006014100226 у АТ «Піреус банк МКБ», що за адресою: м. Київ, вул. Іллінська, 8 , у зв'язку з здійсненням досудового розслідування у вказаному провадженні.
У судовому засіданні, слідчий заявлене клопотання підтримав, просив задовольнити з підстав викладених у його мотивувальній частині.
В свою чергу, ухвалою суду, постановленою у порядку ч. 4 ст. 371 та ч. 2 ст. 372 КПК України, на підставі положень ч. 2 та ч. 4 ст. 163 КПК України, визнано за можливе провести судовий розгляд клопотання без участі прокурора та представника особи у володінні, якої знаходяться речі і документи.
Тож, слідчий суддя, перевіривши клопотання заявника на дотримання вимог Кримінального процесуального Кодексу України (далі - КПК), приходить до наступного.
У випадку необхідності отримання тимчасового доступу до речей і документів, які містять банківську таємницю, що відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 162 КПК України, становить охоронювану законом таємницю, сторона кримінального провадження має право, згідно положень ст. 160 КПК України, звернутись до слідчого судді з клопотанням про тимчасовий доступ до речей і документів.
Як убачається з клопотання, в ході досудового розслідування встановлено, що ОСОБА_4 перебуваючи на посаді президента Всеукраїнської організації «Всеукраїнська Федерація Танцювального спорту» (ЄДРПОУ 36291688, зареєстрованої Дніпровським управлінням юстиції у м. Києві) протягом липня 2015 року привласнив грошові кошти особливо великому розмірі які належать Всеукраїнській громадській організації «Всеукраїнська Федерація Танцювального Спорту» та зберігались на власному рахунку вказаної організації №26006014100226, відкритому в АТ «Піреус банк МКБ». В подальшому зазначеною перевіркою встановлено, що в липні 2015 року на вказаний рахунок Всеукраїнської громадської організації «ВФТС» у вигляді благодійного внеску надійшли грошові кошти у розмірі 39 000 доларів США. Надалі ОСОБА_4, перебуваючи на посаді президента вказаної організації, згідно статуту міг бути розпорядником даних грошових коштів уклав фіктивний договір з ФОП «ОСОБА_5» ЄДРПОУ НОМЕР_1 про надання юридичних послуг та перерахував на рахунок ФОП «ОСОБА_5» р.р. № НОМЕР_2 в АТ «Укрексімбанк» частину грошових коштів двома операціями на суму 179 000 та 304 000 гривень, а також невстановленою особою 06.07.2015, 07.07.2015 та 08.07.2015 в касі відділення № 8 АТ «Піреус Банк», що по вул. Саксаганського в м. Києві було знято грошові кошти на загальну суму 380 000 гривень.
Дані обставини, на думку автора клопотання, підтверджує необхідність надання тимчасового доступу, з метою встановлення відомостей визначених ст. 91 КПК України, у даному кримінальному провадженні та виконання завдань визначних ст. 2 КПК України.
При цьому, слідчий суддя постановляє ухвалу про надання доступу до речей і документів з розпорядженням про можливості їх вилучення за умови, що сторона кримінального провадження доведе наявність достатніх підстав вважати, що вони мають суттєве значення для встановлення важливих обставин, та можливість використання як доказів відомостей, що містяться в цих речах і документах, неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів, а без вилучення існує реальна загроза зміни або знищення речей чи документів, або таке вилучення необхідне для досягнення мети отримання доступу до речей і документів (ч. 5, ч. 6 та ч. 7 ст. 163 КПК України).
У судовому засіданні слідчим суддею встановлено, що клопотання органу досудового розслідування за своєю суттю в цілому відповідає вимогам ч. 6 ст. 132, ст. 160 КПК України, обставин, регламентованих п. п. 1-3 ч. 3 ст. 132, ст. 161 та абз. 2 ч. 6 ст. 163 КПК України, не встановлено.
Згідно ч. 2 ст. 132 КПК України, клопотання про застосування заходів забезпечення кримінального провадження на підставі ухвали слідчого судді подано до місцевого суду, в межах територіальної юрисдикції якого знаходиться орган досудового розслідування.
Порушень вимог Глави 10 КПК України - заходи забезпечення кримінального провадження і підстави їх застосування та Глави 15 КПК України - тимчасовий доступ до речей і документів, у судовому засіданні, слідчим суддею не виявлено.
За таких обставин, слідчий суддя дослідивши, матеріали клопотання, долучені до нього документи та безпосередньо саме кримінальне провадження в оригіналі, за своїм внутрішнім переконанням, яке ґрунтується на всебічному, повному й неупередженому дослідженні всіх обставин провадження, керуючись законом, оцінюючи сукупність зібраних доказів - з точки зору достатності та взаємозв'язку вважає, що наявні у провадженні докази, передбачені параграфами 3-5 Глави 4 КПК України (показання, речові докази і документи, та інші) свідчать про те, що слідчим у судовому засіданні, у відповідності до вимог ч. 5 ст. 132 КПК України, надано ґрунтовні докази, які дають змогу прийти до висновку про неможливість іншим способом, на даному етапі, довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів (ч. 4 ст. 132, ч. 6 ст. 163 КПК України), забезпечити повноту, всебічність та неупередженість розслідування вищезазначеного кримінального правопорушення, отримати відомості, що є необхідними для з'ясування всіх важливих обставин у їх сукупності, кореспондуються з вимогами ст. 132 КПК України, та свідчать про те, що без вилучення існує реальна загроза зміни, знищення речей або ж документів, а таке вилучення необхідне для досягнення мети отримання доступу до речей і документів, а тому воно підлягає задоволенню в цій частині, однак надання такого доступу за період з часу відкриття рахунку не доречним враховуючи положення п. 2 ч. 3 ст. 132 КПК України, як і його надання о/у УП, враховуючи те, що вони, згідно даних з витягу із ЄРДР, до групи слідчих у цьому провадженні не входять, враховуючи положення п. 17 ч. 1 ст. 3, Глави 15 КПК України, слід відмовити.
Керуючись ст.ст. 1-29, 131-132, 159-166, 369-372, 376 КПК України, слідчий суддя, -
у х в а л и в:
Клопотання - задовольнити частково.
Надати розпорядження (забезпечити) слідчому Дніпровського УП ГУ НП в м. Києві Бай Роману Ярославовичу право тимчасового доступу до речей і документів у АТ «Піреус банк МКБ», що за адресою: м. Київ, вул. Іллінська, 8, стосовно розрахункового рахунку № 26006014100226, який належить Всеукраїнській громадській організації «Всеукраїнська Федерація Танцювального Спорту» (ЄДРПОУ 36291688 ), щодо руху коштів по ньому в період часу з 01.07.2015 року по 26.02.2016 року; документів, на підставі яких знімалися готівкові кошти 06.07.2015 року, 07.07.2015 року та 08.07.2015 року в касі відділення № 8 АТ «Піреус Банк», що за адресою: м. Київ, вул. Саксаганського; копії записів камер відео спостереження при знятті готівки 06.07.2015 року, 07.07.2015 року та 08.07.2015 року в касі відділення № 8 АТ «Піреус Банк», що за адресою: м. Київ, вул. Саксаганського, з можливістю їх вилучення.
В іншій частині у задоволенні клопотання - відмовити.
Строк дії ухвали не може перевищувати одного місяця з дня її постановлення.
Роз'яснити, особі, яка зазначена в ухвалі слідчого судді про тимчасовий доступ до речей і документів, як володілець речей або документів, що тимчасовий доступ до речей і документів полягає у наданні стороні кримінального провадження особою, у володінні якої знаходяться такі речі і документи, можливості ознайомитися з ними, зробити їх копії, з використанням копіювальної техніки, електронних засобів володільця (за його згодою) або копіювальної техніки, електронних засобів особи, яка пред'являє ухвалу про тимчасовий доступ до речей і документів та, у разі прийняття відповідного рішення слідчим суддею, вилучити їх (здійснити їх виїмку).
Особа, яка зазначена в даній ухвалі слідчого судді, як володілець речей або документів, зобов'язана надати тимчасовий доступ до зазначених речей і документів вказаній особі за умови пред'явлення копії цього судового рішення.
Особа, яка пред'являє ухвалу про тимчасовий доступ до речей і документів, зобов'язана залишити володільцю речей і документів опис речей і документів, які були вилучені на виконання ухвали слідчого судді, або ж на вимогу останнього залишено копію вилучених документів.
У разі невиконання даної ухвали слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями КПК України.
Інформація про приватне життя особи, отримана в порядку виконання даного судового рішення, не може бути використана інакше як для виконання завдань кримінального провадження.
Кожен, кому наданий доступ до інформації про приватне життя особи, в порядку виконання даного судового рішення, зобов'язаний запобігати розголошенню такої інформації.
Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення проти неї можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді, та є обов'язковою до виконання на всій території України.
Слідчий суддя: О.В. Бірса

Аноним
11.03.2016 08:43
RE:[23]: Г.П. присвоили деньги ВФТС.
ответ на сообщение от Аноним
Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ГРОШІ ДІТЯМ

Аноним> ВЕРНИТЕ ГРОШІ ДІТЯМ

Аноним> Pasha and Galya RETURN MONEY TO CHILDREN

Аноним> Pasha and Galya RETURN MONEY TO CHILDREN

Аноним> Pasha and Galya RETURN MONEY TO CHILDREN

Аноним>

Аноним> Андрей Паша и Галина Павловна, верните деньги детям!

Аноним> Верните деньги.

Аноним>

Аноним>

Аноним> 8 марта!Верните деньги!

Аноним> уже 9! вернули или нет? может мало пишем? Давайте каждый напишет сюда! Это точно подействует!

Бабулька 11,пора!!!!! Верните деньги детям !!!!
Аноним
09.03.2016 14:36
RE:[22]: Г.П. присвоили деньги ВФТС.
ответ на сообщение от Аноним
Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ГРОШІ ДІТЯМ

Аноним> ВЕРНИТЕ ГРОШІ ДІТЯМ

Аноним> Pasha and Galya RETURN MONEY TO CHILDREN

Аноним> Pasha and Galya RETURN MONEY TO CHILDREN

Аноним> Pasha and Galya RETURN MONEY TO CHILDREN

Аноним>

Аноним> Андрей Паша и Галина Павловна, верните деньги детям!

Аноним> Верните деньги.

Аноним>

Аноним>

Аноним> 8 марта!Верните деньги!

уже 9! вернули или нет? может мало пишем? Давайте каждый напишет сюда! Это точно подействует!
Аноним
08.03.2016 22:33
RE:[21]: Г.П. присвоили деньги ВФТС.
ответ на сообщение от Аноним
Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ГРОШІ ДІТЯМ

Аноним> ВЕРНИТЕ ГРОШІ ДІТЯМ

Аноним> Pasha and Galya RETURN MONEY TO CHILDREN

Аноним> Pasha and Galya RETURN MONEY TO CHILDREN

Аноним> Pasha and Galya RETURN MONEY TO CHILDREN

Аноним>

Аноним> Андрей Паша и Галина Павловна, верните деньги детям!

Аноним> Верните деньги.



8 марта!Верните деньги!
Аноним
01.03.2016 15:21
RE:[25]: Г.П. присвоили деньги ВФТС.
ответ на сообщение от Аноним
Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ГРОШІ ДІТЯМ

Аноним> ВЕРНИТЕ ГРОШІ ДІТЯМ

Аноним> Pasha and Galya RETURN MONEY TO CHILDREN

Аноним> Pasha and Galya RETURN MONEY TO CHILDREN

Аноним> Pasha and Galya RETURN MONEY TO CHILDREN

Аноним>

Аноним> Андрей Паша и Галина Павловна, верните деньги детям!

Аноним> Верните деньги.

Аноним> А что с этими жуликами?

Аноним>

Аноним> Действительно! Хотелось бы услышать от нового руководства, что оно предпринимает в отношении этих жуликов. Или как у нашего правительства - повскакивали на лозунгах в руководящие кресла и теперь сами гребут по схемах отработанных предшественниками.

Аноним> Интересно, а что можно предпринять? Поймать и отлупить? Понять и простить? И кто и когда последний раз видел Пашу в Украине?

Аноним> :)

Аноним> Говорят - две недели назад видели мужчину, похожего на Андрея Пашу в Борисполе!

И как теперь Паша людям в глаза будет смотреть после такого просёра? Да, не на того бабулька поставила. Ну вытащить из говна ещё это тело можно, а что дальше с ним делать?????????? Раньше надо было думать.
Аноним
28.02.2016 21:39
RE:[25]: Г.П. присвоили деньги ВФТС.
ответ на сообщение от Аноним
Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ГРОШІ ДІТЯМ

Аноним> ВЕРНИТЕ ГРОШІ ДІТЯМ

Аноним> Pasha and Galya RETURN MONEY TO CHILDREN

Аноним> Pasha and Galya RETURN MONEY TO CHILDREN

Аноним> Pasha and Galya RETURN MONEY TO CHILDREN

Аноним>

Аноним> Андрей Паша и Галина Павловна, верните деньги детям!

Аноним> Верните деньги.

Аноним> А что с этими жуликами?

Аноним>

Аноним> Действительно! Хотелось бы услышать от нового руководства, что оно предпринимает в отношении этих жуликов. Или как у нашего правительства - повскакивали на лозунгах в руководящие кресла и теперь сами гребут по схемах отработанных предшественниками.

Аноним> Интересно, а что можно предпринять? Поймать и отлупить? Понять и простить? И кто и когда последний раз видел Пашу в Украине?

Аноним> :)

Аноним> Говорят - две недели назад видели мужчину, похожего на Андрея Пашу в Борисполе!

В кандалах?
Аноним
28.02.2016 21:18
RE:[24]: Г.П. присвоили деньги ВФТС.
ответ на сообщение от Аноним
Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ГРОШІ ДІТЯМ

Аноним> ВЕРНИТЕ ГРОШІ ДІТЯМ

Аноним> Pasha and Galya RETURN MONEY TO CHILDREN

Аноним> Pasha and Galya RETURN MONEY TO CHILDREN

Аноним> Pasha and Galya RETURN MONEY TO CHILDREN

Аноним>

Аноним> Андрей Паша и Галина Павловна, верните деньги детям!

Аноним> Верните деньги.

Аноним> А что с этими жуликами?

Аноним>

Аноним> Действительно! Хотелось бы услышать от нового руководства, что оно предпринимает в отношении этих жуликов. Или как у нашего правительства - повскакивали на лозунгах в руководящие кресла и теперь сами гребут по схемах отработанных предшественниками.

Аноним> Интересно, а что можно предпринять? Поймать и отлупить? Понять и простить? И кто и когда последний раз видел Пашу в Украине?

Аноним> :)

Говорят - две недели назад видели мужчину, похожего на Андрея Пашу в Борисполе!
Аноним
28.02.2016 10:53
RE:[23]: Г.П. присвоили деньги ВФТС.
ответ на сообщение от Аноним
Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ГРОШІ ДІТЯМ

Аноним> ВЕРНИТЕ ГРОШІ ДІТЯМ

Аноним> Pasha and Galya RETURN MONEY TO CHILDREN

Аноним> Pasha and Galya RETURN MONEY TO CHILDREN

Аноним> Pasha and Galya RETURN MONEY TO CHILDREN

Аноним>

Аноним> Андрей Паша и Галина Павловна, верните деньги детям!

Аноним> Верните деньги.

Аноним> А что с этими жуликами?

Аноним>

Аноним> Действительно! Хотелось бы услышать от нового руководства, что оно предпринимает в отношении этих жуликов. Или как у нашего правительства - повскакивали на лозунгах в руководящие кресла и теперь сами гребут по схемах отработанных предшественниками.

Аноним> Интересно, а что можно предпринять? Поймать и отлупить? Понять и простить? И кто и когда последний раз видел Пашу в Украине?

:)
Аноним
18.02.2016 18:31
RE:[25]: Г.П. присвоили деньги ВФТС.
ответ на сообщение от Аноним
Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ГРОШІ ДІТЯМ

Аноним> ВЕРНИТЕ ГРОШІ ДІТЯМ

Аноним> Pasha and Galya RETURN MONEY TO CHILDREN

Аноним> Pasha and Galya RETURN MONEY TO CHILDREN

Аноним> Pasha and Galya RETURN MONEY TO CHILDREN

Аноним>

Аноним> Андрей Паша и Галина Павловна, верните деньги детям!

Аноним> Верните деньги.

Аноним> А что с этими жуликами?

Аноним>

Аноним> Действительно! Хотелось бы услышать от нового руководства, что оно предпринимает в отношении этих жуликов. Или как у нашего правительства - повскакивали на лозунгах в руководящие кресла и теперь сами гребут по схемах отработанных предшественниками.

Аноним> Интересно, а что можно предпринять? Поймать и отлупить? Понять и простить? И кто и когда последний раз видел Пашу в Украине?

Аноним>

Аноним> Везде в цивилизованном мире, чиновников, замешанных в коррупции, отстраняют от службы. В противном случае будет, как у нас с милицией, прокуратурой и судами. Оставили старые кадры - беспредел и продолжается.

Аноним> А они чиновники? Где их оставили? Коррупцию доказывают правоохранительные органы в суде. У вас есть факты коррупции? Огласите.


Да, в танцах они чиновники. Не спортсмены же. А персоны, имеющие доступ до управления деятельностью организации и ее финансами.
Оставили или нет - это в компетенции нового руководства.
К сожалению, с нынешними правоохранительными органами и судами доказать виновность жуликов, готовых на подкуп, практически невозможно. По банде Яника уже 2 года воду толчут без результата.
Аноним
18.02.2016 00:03
RE:[25]: Г.П. присвоили деньги ВФТС.
ответ на сообщение от Аноним
Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ГРОШІ ДІТЯМ

Аноним> ВЕРНИТЕ ГРОШІ ДІТЯМ

Аноним> Pasha and Galya RETURN MONEY TO CHILDREN

Аноним> Pasha and Galya RETURN MONEY TO CHILDREN

Аноним> Pasha and Galya RETURN MONEY TO CHILDREN

Аноним>

Аноним> Андрей Паша и Галина Павловна, верните деньги детям!

Аноним> Верните деньги.

Аноним> А что с этими жуликами?

Аноним>

Аноним> Действительно! Хотелось бы услышать от нового руководства, что оно предпринимает в отношении этих жуликов. Или как у нашего правительства - повскакивали на лозунгах в руководящие кресла и теперь сами гребут по схемах отработанных предшественниками.

Аноним> Интересно, а что можно предпринять? Поймать и отлупить? Понять и простить? И кто и когда последний раз видел Пашу в Украине?

Аноним>

Аноним> Везде в цивилизованном мире, чиновников, замешанных в коррупции, отстраняют от службы. В противном случае будет, как у нас с милицией, прокуратурой и судами. Оставили старые кадры - беспредел и продолжается.

Аноним> А они чиновники? Где их оставили? Коррупцию доказывают правоохранительные органы в суде. У вас есть факты коррупции? Огласите.

Варюги и бабулька и прапорщик. ПОЗОРНЯК
Аноним
17.02.2016 20:00
RE:[24]: Г.П. присвоили деньги ВФТС.
ответ на сообщение от Аноним
Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ГРОШІ ДІТЯМ

Аноним> ВЕРНИТЕ ГРОШІ ДІТЯМ

Аноним> Pasha and Galya RETURN MONEY TO CHILDREN

Аноним> Pasha and Galya RETURN MONEY TO CHILDREN

Аноним> Pasha and Galya RETURN MONEY TO CHILDREN

Аноним>

Аноним> Андрей Паша и Галина Павловна, верните деньги детям!

Аноним> Верните деньги.

Аноним> А что с этими жуликами?

Аноним>

Аноним> Действительно! Хотелось бы услышать от нового руководства, что оно предпринимает в отношении этих жуликов. Или как у нашего правительства - повскакивали на лозунгах в руководящие кресла и теперь сами гребут по схемах отработанных предшественниками.

Аноним> Интересно, а что можно предпринять? Поймать и отлупить? Понять и простить? И кто и когда последний раз видел Пашу в Украине?

Аноним>

Аноним> Везде в цивилизованном мире, чиновников, замешанных в коррупции, отстраняют от службы. В противном случае будет, как у нас с милицией, прокуратурой и судами. Оставили старые кадры - беспредел и продолжается.

А они чиновники? Где их оставили? Коррупцию доказывают правоохранительные органы в суде. У вас есть факты коррупции? Огласите.
Аноним
17.02.2016 19:12
RE:[23]: Г.П. присвоили деньги ВФТС.
ответ на сообщение от Аноним
Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ ДЕТЯМ. ИРОДЫ

Аноним> ВЕРНИТЕ ГРОШІ ДІТЯМ

Аноним> ВЕРНИТЕ ГРОШІ ДІТЯМ

Аноним> Pasha and Galya RETURN MONEY TO CHILDREN

Аноним> Pasha and Galya RETURN MONEY TO CHILDREN

Аноним> Pasha and Galya RETURN MONEY TO CHILDREN

Аноним>

Аноним> Андрей Паша и Галина Павловна, верните деньги детям!

Аноним> Верните деньги.

Аноним> А что с этими жуликами?

Аноним>

Аноним> Действительно! Хотелось бы услышать от нового руководства, что оно предпринимает в отношении этих жуликов. Или как у нашего правительства - повскакивали на лозунгах в руководящие кресла и теперь сами гребут по схемах отработанных предшественниками.

Аноним> Интересно, а что можно предпринять? Поймать и отлупить? Понять и простить? И кто и когда последний раз видел Пашу в Украине?


Везде в цивилизованном мире, чиновников, замешанных в коррупции, отстраняют от службы. В противном случае будет, как у нас с милицией, прокуратурой и судами. Оставили старые кадры - беспредел и продолжается.

 ::  ««  ::  21..40  ::  41..60  ::  61..80  ::  81..100  ::  101..120  ::  »»



Внимание!
Участвуя в дискуссии, вы соглашаетесь со следующими правилами:
1) Дискуссия предназначена для людей каким-либо образом связанными с танцами, поэтому публикации не связанные с танцами не желательны;

2) Все участники дискуссии должны быть взаимно вежливыми друг к другу и третьим лицам;

3) В дискуссиях запрещается:
а) использование ненормативной лексики
в) публиковать сообщения с явным оскорбительным содержанием, угрожающих, клеветнических сообщений в адрес участников дискуссии и третьих лиц.

Администрация сайта оставляет за собой право удалять или редактировать неприемлемые сообщения. Попытки размещения таких сообщений могут привести к вашему дальнейшему отключению от дискуссии. Настоятельная просьба - не цитировать оскорбительные посты.
WDC Нет рашистским оккупантам

«Talisman» - все для танца

Flymark

Dance Service

Работа в США

Организация поездки в Англию

Методика Євгена Чернецького

Консультации
Анжелика Лештанова  – психолог, гештальт-терапевт, бизнес-тренер и оргконсультант




















Анжелика Валериевна Мисяновская (Лештанова) – психолог, гештальт-терапевт, бизнес-тренер и оргконсультант
Психологическая поддержка и консультирование
танцоров-спортсменов, их родителей. Работа с танцевальной парой – поиск наилучшей формы отношений. Психологические тренинги для танцевальных коллективов.
Публикация 1, Публикация 2
Публикация 3, Публикация 4
Психологические тренинги для танцоров
Тел.: (097) 386 52 82,
(050) 071 48 36
psy_lav@mail.ru

e-mail Публикация материалов сайта на других ресурсах может быть осуществлена только с разрешения администрации DanceInfo. При этом ссылка на сайт DanceInfo обязательна.