Главная страница



подписка на новости

У якій послідовності є для вас визначальними три фактора (Т., С., К.) при виборі участі у змаганнях:
Т. - Думка тренера
С. - Незалежна представницька суддівська панель
К. - Кількість та представництво учасників
Т., С., К.
Т., К., С.
С., Т., К.
С., К., Т.
К., С., Т.
К., Т., С.
Тільки Т.
Тільки С., К.
Тільки К., С.

Результаты    Архів

Міністерство молоді та спорту України

Національний Олімпійський Комітет України

Національний Університет фізичного виховання і спорту України


Благотворительная организация «СИЯНИЕ НАДЕЖДЫ»

Громадський рух










создание сайта: LND
Спортивний танець в Українi       Спортивный танец в Украине

Президенту Київської міської організації спортивного танцю

18.12.2014
DanceInfo 

Президенту Київської міської організації спортивного танцю
Володимиру Стаднікову


Шановний п. Володимире

Не могли залишити поза увагою Ваше звернення до Всеукраїнських організацій спортивного танцю, обласних та міських осередків з обвинуваченнями на нашу адресу щодо порушення нами професійної етики та моральних принципів.

Спираючись на НЕІСНУЮЧІ «чисельні запити та скарги» Ви своїм зверненням поширили неправдиву інформацію та відвертий наклеп на тренерів Мартинюк Олену, Реку Дениса, Буланого Максима та Кулика Дем’яна.

Керуючись чутками, Ви надумано обвинуватили нас в порушенні правил та регламентів Всеукраїнських організацій та етики ділових відносин між колегами. За допомогою засобів масової інформації насамперед Ви брудно порушили етичні норми ділових відносин між колегами та імідж нашого виду діяльності.

Ми звикли змагатись та конкурувати з колегами на паркеті, а не поза ним. Результатами нашої діяльності та нашими нагородами є перемоги наших учнів.

Вважаємо було б справедливим в разі наявності претензій до нас в організації, до якої ми не належимо, спочатку обговорити ці питання з нами особисто.

Але, очевидно, деякі тренери вирішили використати брудні методи конкуренції, свідомо та навмисне поширивши недостовірну інформацію про нас, тим самим завдаючи значної шкоди нашій діловій репутації.

Звертаємо Вашу увагу, що відповідно до ст. 277 Цивільного кодексу України особа, особисті немайнові права якої порушено внаслідок поширення про неї недостовірної інформації, має право на відповідь, а також на спростування цієї інформації. Спростування недостовірної інформації здійснюється особою, яка поширила інформацію.

Особа, особисті немайнові права якої порушено у друкованих або інших засобах масової інформації, має право на відповідь, а також на спростування недостовірної інформації у тому ж засобі масової інформації. Спростування недостовірної інформації здійснюється у такий же спосіб, у який вона була поширена.

В зв’язку з цим, ВИМАГАЄМО протягом трьох днів спростувати недостовірну інформацію щодо тренерів Мартинюк Олени, Реки Дениса, Буланого Максима та Кулика Дем’яна. Відповідне спростування опублікувати на сайтах http://tancmir.com, http://danceinfo.com.ua та надіслати на адресу Всеукраїнських організацій спортивного танцю, обласних та міських осередків.

В протилежному випадку ми змушені будемо звертатись до суду для захисту наших немайнових прав та ділової репутації.

Мартинюк Олена
Река Денис
Буланий Максим
Кулик Дем’ян

WDC Нет рашистским оккупантам

«Talisman» - все для танца

Flymark

Dance Service

Работа в США

Организация поездки в Англию

Методика Євгена Чернецького

Консультации
Анжелика Лештанова  – психолог, гештальт-терапевт, бизнес-тренер и оргконсультант




















Анжелика Валериевна Мисяновская (Лештанова) – психолог, гештальт-терапевт, бизнес-тренер и оргконсультант
Психологическая поддержка и консультирование
танцоров-спортсменов, их родителей. Работа с танцевальной парой – поиск наилучшей формы отношений. Психологические тренинги для танцевальных коллективов.
Публикация 1, Публикация 2
Публикация 3, Публикация 4
Психологические тренинги для танцоров
Тел.: (097) 386 52 82,
(050) 071 48 36
psy_lav@mail.ru

e-mail Публикация материалов сайта на других ресурсах может быть осуществлена только с разрешения администрации DanceInfo. При этом ссылка на сайт DanceInfo обязательна.