Главная страница



подписка на новости

У якій послідовності є для вас визначальними три фактора (Т., С., К.) при виборі участі у змаганнях:
Т. - Думка тренера
С. - Незалежна представницька суддівська панель
К. - Кількість та представництво учасників
Т., С., К.
Т., К., С.
С., Т., К.
С., К., Т.
К., С., Т.
К., Т., С.
Тільки Т.
Тільки С., К.
Тільки К., С.

Результаты    Архів

Міністерство молоді та спорту України

Національний Олімпійський Комітет України

Національний Університет фізичного виховання і спорту України


Благотворительная организация «СИЯНИЕ НАДЕЖДЫ»

Громадський рух










создание сайта: LND
Спортивний танець в Українi       Спортивный танец в Украине

Шановні колеги!

19.12.2014
DanceInfo 

Звертаю Вашу увагу, що згідно ст. 10 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод, кожен має право на свободу вираження поглядів. Ст. 34 Конституції України гарантує кожному право на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань в тій формі, яку він вважає за необхідне.

Я та мої колеги, від імені яких було розміщено відкритий лист від 12.12.2014 року, висловили свою думку відповідно тих фактів і заяв, які були представлені на загальному засіданні, що відбулось 18.12.2014 року. Усі присутні там мали змогу переконатись в тому, що чисельні запити та скарги дійсно існують та є реальними фактами з життя.
Зі сторони Мартинюк Олени, Река Дениса, Буланого Максима нам також були представлені нові додаткові факти, які показали нам, що подальше поглиблення конфлікту може призвести до репутаційних та моральних збитків не лише усіх сторін конфлікту, а й зачепить права та інтереси інших осіб (зокрема, танцюристів, їх батьків та наших колег).
Саме тому на даному засіданні ми вирішили піти від контрпродуктивних взаємних звинувачень і направити свої спільні зусилля у конструктивне русло – на розробку загального кодексу поведінки тренера, який в подальшому допоможе або уникати конфліктних ситуацій, або розбирати їх, не виносячи з професійного середовища на широкий загал. Абсолютно всі присутні підтримали таку пропозицію та висловили свою згоду.
Крім того, з метою залагодження конфлікту ми прийшли до висновку зупинити дію листа від 12.12.2014 року для того, щоб забезпечити баланс інтересів всіх сторін, що також було погоджено усіма присутніми.

Саме тому в мене викликала подив розміщена заява з вимогою спростувати «недостовірну інформацію». На засіданні ми звертали увагу колег, що наведені у відкритому листі вислови не є недостовірною інформацією, а є оцінкою та поглядом його авторів, що є абсолютно природнім для вільної країни. Дана думка була доведена усім присутнім з посиланням на твердження двох судових експертів.

Враховуючи вищенаведене, вважаю єдино вірним та правильним рухатись шляхом розробки спільних та загальних правил для тренерів, які б дозволили мирно співіснувати в професійному середовищі. До цього всіх і закликаю.
Якщо хтось вважає, що більш продуктивним є продовження розвитку конфлікту – це їх право та їх вибір. На мій погляд, подальше обговорення цього питання є неефективним.

Президент Київської міської організації спортивного танцю
Стадников Володимир

WDC Нет рашистским оккупантам

«Talisman» - все для танца

Flymark

Dance Service

Работа в США

Организация поездки в Англию

Методика Євгена Чернецького

Консультации
Анжелика Лештанова  – психолог, гештальт-терапевт, бизнес-тренер и оргконсультант




















Анжелика Валериевна Мисяновская (Лештанова) – психолог, гештальт-терапевт, бизнес-тренер и оргконсультант
Психологическая поддержка и консультирование
танцоров-спортсменов, их родителей. Работа с танцевальной парой – поиск наилучшей формы отношений. Психологические тренинги для танцевальных коллективов.
Публикация 1, Публикация 2
Публикация 3, Публикация 4
Психологические тренинги для танцоров
Тел.: (097) 386 52 82,
(050) 071 48 36
psy_lav@mail.ru

e-mail Публикация материалов сайта на других ресурсах может быть осуществлена только с разрешения администрации DanceInfo. При этом ссылка на сайт DanceInfo обязательна.