|
Мудрые высказывания
Обязательно прочесть перед началом просмотра форума. |
Кто легко склонен терять уважение к другим, тот, прежде всего, не уважает себя. Федор Достоевский
|
|
Человек - единственное животное, которое причиняет другим боль, не имея при этом никакой другой цели. Артур Шопенгауэр
|
тема: Танцы со звездами на 1+1!!! новые сообщения сверху
Аноним
|
01.02.2007 04:07
RE:[6]: вот
ответ на сообщение от Аноним
Анонiм> Точно взяли Палладия))
Анонiм> и все?
Анонiм> да нет, конечно, не всё...вроде ещё Елизавета Дружинина, не знаю кто это, танцевать будет с Виктором Павликом... Всё,больше не знаю....
Анонiм> лиза танцевала раньше..симпотичная девушка!очень!!:) удачи им!!
Анонiм> Она танцевала от России на Княжей у Сороновича и на Киев-Опен, по-моему. Были в финале. Ниче такая девочка, красотка.
Анонiм> Это не она. Лиза уже очень давно не танцевала. Но она круче в миллион раз!!!!!!!
это она..Дружинина Лиза..но на опене она вроде нее танцевала точно.посмотрим, короче!
|
Аноним
|
31.01.2007 23:45
RE:[5]: вот
Анонiм> и все?
Анонiм> да нет, конечно, не всё...вроде ещё Елизавета Дружинина, не знаю кто это, танцевать будет с Виктором Павликом... Всё,больше не знаю....
Анонiм> Она танцевала от России на Княжей у Сороновича и на Киев-Опен, по-моему. Были в финале. Ниче такая девочка, красотка.
Это не она. Лиза уже очень давно не танцевала. Но она круче в миллион раз!!!!!!!
|
Аноним
|
30.01.2007 20:09
RE:: Lena
Анонiм>
Анонiм> Пригадую фінал проекту і мене знову огортають почуття смутку і неправдоподібності…У мене було достатньо часу, щоб проаналізувати всі події, зробити висновки і тепер хочу поділитися з вами своїми почуттями. Наперед прошу вибачення, якщо когось образять мої слова, але це моя суб’єктивна думка. Ніяк не можу з змиритися з результатами, хоча вже давно я зрозуміла, що такого і слід було чекати. Адже Зеленський (не подумайте, що я його ненавиджу, до проекту я добре до нього ставилася) ще з перших ефірів не давав нам ні на секунду забути, хто ж має перемогти. Він використав всі засоби, щоб досягнути цілі: придумав собі фішку, що стала «благородною» метою – боротьбу за те, щоб відправити Борсюка в Ріо, розказував дивовижні історії про цифру 5, вже здається в 2 програмі ділився з нами своїми планами після перемоги. А потім взагалі опустився до примітивних віршиків і висловлювань в адресу Могилевської, до огидного підлизування до журі (до речі, маючи хоча б елементарну культуру і виховання, він би звернувся до Г.М.Чапкіса на Ви, а не кричав: «Чапкис ты тожэ мужык!»). Могилевська і Яма були в фіналі дуже сумними, говорили що вони вже перемогли себе, а Зеленський просто випромінював самовдоволеність і самовпевненість. Навіть члени журі знали, як складеться фінал.
Анонiм> Я вважаю, що можна було продумати ефективнішу і об’єктивнішу систему оцінювання пар, адже думка професіоналів не мала ані найменшої ваги. А результатам глядацького голосування я не довіряю, бо відіслала десь 50 смс за пару №8 і в більшості звітів писало «Не спрацювало», а деякі прийшли взагалі наступного дня ( я голосувала і протягом тижня). Також не розумію такої ситуації: першу половину програм за результатами голосування глядачів лідирувала пара №8. Тоді виходить, що десь після 4 ефіру пів мільйона глядачів раптом згадали, що вони прихильники Зеленського і почали шалено за нього голосувати? Крім того, якщо приз глядацьких симпатій отримала Писанка, це означає, що її підтримало найбільше глядачів. Як тоді переміг Зеленський, де елементарна логіка?
Анонiм> На мою думку, церемонія оголошення переможців була якоюсь фальшивою, неприродною. Мене просто вразила «промова» Зеленського. Почав він з того, що принизив інших учасників (що вони не могли придумати нічого оригінальнішого, ніж дякувати), тоді сам почав робити те ж саме, і лише в самому кінці, вже закінчуючи, ледве згадав подякувати О.Шоптенко (ви помітили, що вона навіть не усміхалася). Це було дико. Багато людей пишуть, що Могилевська стояла з дуже незадоволеним лицем, не привітала суперників з перемогою. А як би ви почувалися після такого? Ви би стояли і усміхалися, вітали б з «перемогою», яка поставила більше запитань, ніж дала відповідей? Вона повелася достойно, не зробила нічого нещирого і справді гарно говорила. А невже стидно поцілувати руку людині, яка вклала в тебе стільки праці і часточку своєї душі?
Анонiм> Можна довго дискутувати про те, хто ж переміг. Але варто було просто подивитися фінальні танці. В Зеленського танець був підпорядкований лише його основній цілі – перемозі, іце було схожим не на жарт, а на нав’язливу ідею. Їхнє «шоу» не мало ніякого духовного начала, показувало лише впевненість в перемозі і хворобливу амбіційність Зеленського. Пара №5 знову залучила 3 особу, без допомоги якої сюжет не мав би смислу. Але ж танець – це двоє людей, які стають одним цілим, однією душею. Я вважаю, справжнім ТАНЦЕМ був останній танець Влада і Наталі. І перед цим танцем дріб’язковими і непотрібними стають якісь надзвичайні вигадки, спецефекти, помічники та інвентар. Він вражав своєю щирістю, правдивістю, технікою і натхненністю. Це був справжній політ почуттів, який зворушував до сліз і приніс в наш світ трошки більше добра, краси і теплоти. Наталя і Влад! Я дуже вдячна вам за ті незабутні моменти щастя, які ви нам подарували, за те, що навчили нас любити і цінувати справжнє Мистецтво. Ви стали окрасою бальних танців України і справжнім серцем проекту. Вітаю!!!
Анонiм> Не потрібно бути професіоналом, щоб відчути танець. Треба просто прислухатися до власного серця… Воно знає, хто ПЕРЕМОЖЕЦЬ…
Да, действительно, мысль очень субьективная,и можно было бы поспорить практически по каждому пункту, но к чему это приведет? Ни к чему. Так зачем тревожить старые раны.. слава Богу не мои..
|
VIPDancer
|
30.01.2007 09:03
RE:: вау
Анонiм> Уж ты, люблю красоток, посмотрим-с :) а ещё взяли Катю Тришину, будет вот с тем лысым из 95 квартала :) сняли уже их первую встречу на паркете)) а Палладий будет с Каролиной Ашион, по слухам...
Страшненький мальчик... :(
А за Палладия ещё вроде точно не известно...
|
Аноним
|
29.01.2007 20:37
Result
Кто прошол кастинг танцоров и звёзд?
Зкажите плииииииз.
|
Аноним
|
29.01.2007 20:37
Result
Кто прошол кастинг танцоров и звёзд?
Зкажите плииииииз.
|
Аноним
|
28.01.2007 23:43
RE:: вау
Анонiм> Уж ты, люблю красоток, посмотрим-с :) а ещё взяли Катю Тришину, будет вот с тем лысым из 95 квартала :) сняли уже их первую встречу на паркете)) а Палладий будет с Каролиной Ашион, по слухам...
Кого что волнует.
|
Аноним
|
27.01.2007 23:31
вау
Уж ты, люблю красоток, посмотрим-с :) а ещё взяли Катю Тришину, будет вот с тем лысым из 95 квартала :) сняли уже их первую встречу на паркете)) а Палладий будет с Каролиной Ашион, по слухам...
|
Аноним
|
27.01.2007 14:00
RE:[4]: вот
Анонiм> и все?
Она танцевала от России на Княжей у Сороновича и на Киев-Опен, по-моему. Были в финале. Ниче такая девочка, красотка.
|
Аноним
|
27.01.2007 01:14
RE:[3]: вот
Анонiм> и все?
лиза танцевала раньше..симпотичная девушка!очень!!:) удачи им!!
|
Аноним
|
26.01.2007 23:49
Кто будет танцевать?
Кто знает из Донецка будет кто-нибудь? И кого из звезд еще собираются пригласить?
|
Аноним
|
25.01.2007 14:39
RE:[2]: вот
Анонiм> и все?
да нет, конечно, не всё...вроде ещё Елизавета Дружинина, не знаю кто это, танцевать будет с Виктором Павликом... Всё,больше не знаю....
|
Аноним
|
24.01.2007 02:24
RE:: вот
и все?
|
Аноним
|
22.01.2007 12:11
вот
Точно взяли Палладия))
|
Аноним
|
22.01.2007 02:18
ау!
ну что там слышно..кто будет? кого взяли?
|
Аноним
|
16.01.2007 00:14
RE:[2]: Игорь Бондаренко.
Анонiм> Игорь Бондаренко и его партнерша никогда и нигде не достигали ничего. Пара смешная и убогая. Это продукт Ирэны Бусь и ее компании.
Они по латино-американскому секвею были чемпионами УРТ, просто больше никто не танцевал секвей у нас тогда..года 2 назад..
|
bilochka
Anastasia
|
11.01.2007 19:07
RE:[11]: СУПЕР
Ага, проще найти 25 причин, по которой что-либо сделать невозможно, чем это все-таки сделать...
Бред прийти заниматься бальными танцами без партнера? 99% девченок так и приходят! Находят пару в процессе тренировок.
А клубов для хоббиков полно, да и если есть бабло на индивидуальные занятия с тренером, то таких тоже - как собак нерезанных. Пы Сы. Если действительно нужно, могу дать координаты, но в асе.
|
Аноним
|
04.01.2007 18:43
RE:[3]: танцы
Анонiм> Даше +-30 лет, минимум 28.
Анонiм> а может и 28
Анонiм> Или, может, даже 38? А, может, избавте нас от своих домыслов?
А может так и лучше будет
|
Аноним
|
04.01.2007 09:12
RE:[2]: танцы
Анонiм> а может и 28
Или, может, даже 38? А, может, избавте нас от своих домыслов?
|
Аноним
|
03.01.2007 21:11
RE:: танцы
а может и 28
|
Внимание!
Участвуя в дискуссии, вы соглашаетесь со следующими правилами:
1) Дискуссия предназначена для людей каким-либо образом связанными с танцами, поэтому публикации не связанные с танцами не желательны;
2) Все участники дискуссии должны быть взаимно вежливыми друг к другу и третьим лицам;
3) В дискуссиях запрещается:
а) использование ненормативной лексики
в) публиковать сообщения с явным оскорбительным содержанием, угрожающих, клеветнических сообщений в адрес участников дискуссии и третьих лиц.
Администрация сайта оставляет за собой право удалять или редактировать неприемлемые сообщения. Попытки размещения таких сообщений могут привести к вашему дальнейшему отключению от дискуссии. Настоятельная просьба - не цитировать грубые посты.
|
|
|
|