Головна сторінка



подписка на новости

У якій послідовності є для вас визначальними три фактора (Т., С., К.) при виборі участі у змаганнях:
Т. - Думка тренера
С. - Незалежна представницька суддівська панель
К. - Кількість та представництво учасників
Т., С., К.
Т., К., С.
С., Т., К.
С., К., Т.
К., С., Т.
К., Т., С.
Тільки Т.
Тільки С., К.
Тільки К., С.

Результаты    Архів

Міністерство молоді та спорту України

Національний Олімпійський Комітет України

Національний Університет фізичного виховання і спорту України
Громадський рух










: LND
Спортивний танець в Українi       Спортивный танец в Украине

Самба пiд ужгородськими сакурами

05.05.2003
DanceInfo

Самба пiд ужгородськими сакурами

Виявляється, квітучу сакуру, символ Японії, можна побачити і в закарпатському місті. Японська вишня чудово прижилася в Ужгороді, і рожеві грона пишно вкрили дерева в перші дні травня. Але не лише цвітіння сакури привернуло увагу сотень гостей міста: клуб спортивного танцю «Грація» (президент Олександра Мишко) провів традиційний турнір «Uzhgorod-2003».
У вересні нинішнього року «Грація» відзначатиме своє 10-річчя, і результати змагань відображали рівень досягнень і організаційний талант Олександри та Володимира Мишків. Клуб вже проводив міжнародні турніри «Ніка-94», «Кубок Карпатського Єврорегіону», «Uzhgorod Open» 1999 і 2000 рр., IDSF Open, його вихованці ставали переможцями та фіналістами міжнародних змагань в Австрії, Словаччині, Німеччині, Чехії. Зокрема, цього року Володимир Лятов – Вероніка Мишко, дебютуючи в категорії юніори-2, вперше представляли Закарпаття на чемпіонаті світу.
Нині в Ужгороді зібралися понад 300 спортивнотанцювальних пар з десяти країн світу. Найпрестижніші ISDF Open порадували європейським рівнем танцювання, прекрасною хореографією й технікою лідерів. Перемогли в стандартній програмі словаки Джозеф Ковач – Мікаела Навлікова, а в латиноамериканській – білоруський дует Олександр Леонтьєв – Ольга Столяр.
Суддівський корпус очолювали Володимир Козак і Олександра Мишко. До складу журі ввійшли кваліфіковані фахівці зі Словаччини, Росії, Польщі, Болгарії, Румунії, Білорусі, інших країн та судді Асоціації спортивного танцю України. Чим вищий рівень змагань, тим важче їм працювати: як відрізнити хороше від дуже хорошого? Під час змагань за програмою Кубка України серед юніорів-2 («стандарт» і «латина») лідери змінювалися чи не після кожного танцю. І все ж сума суддівських оцінок вивела на перше місце в обох програмах тих, хто наперед вважався фаворитом Кубка, адже пара з «Грації» нинішнього року завоювала срібні медалі чемпіонату України, тим самим здобувши право виступати на чемпіонаті світу. Йдеться про талановитих Володимира Лятова і Вероніку Мишко. Вишуканий стиль, хороше відчуття музики й геометрії залу, високий рівень хореографії, особливо в «стандарті», вирізняли ужгородський дует. Добре виступали і їхні найближчі переслідувачі – володарі срібних медалей кияни Дмитро Маренець – Катерина Сидоренко (тренер Ігор Соронович) і львів'яни Дмитро Велікодний – Аліна Чекал, бронзові призери житомиряни Ігор Огійчук – Інна Нагребельна (тренер Олександр Висоцький) і львів'яни Сергій Безпрозванний – Олена Гопало.
Спортивний танець набуває особливої популярності, пріоритету на Закарпатті, де культивують нині 86 видів спорту. Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов вважає турніри, організовані «Грацією», невід'ємною частиною культурного життя закарпатського краю і по-справжньому чарівним видовищем.
Спецкор АСТУ
Ужгород

“Спортивна газета” 8-15 травня 2003 р.

WDC Нет рашистским оккупантам

«Talisman» - все для танца

Flymark

Dance Service

Работа в США

Организация поездки в Англию

Методика Євгена Чернецького

Консультации
Анжелика Лештанова  – психолог, гештальт-терапевт, бизнес-тренер и оргконсультант




















Анжелика Валериевна Мисяновская (Лештанова) – психолог, гештальт-терапевт, бизнес-тренер и оргконсультант
Психологическая поддержка и консультирование
танцоров-спортсменов, их родителей. Работа с танцевальной парой – поиск наилучшей формы отношений. Психологические тренинги для танцевальных коллективов.
Публикация 1, Публикация 2
Публикация 3, Публикация 4
Психологические тренинги для танцоров
Тел.: (097) 386 52 82,
(050) 071 48 36
psy_lav@mail.ru

e-mail Публікація матеріалів сайту на інших ресурсах може бути здійснена лише з дозволуадміністрації DanceInfo. При цьому посилання на сайт DanceInfo обов'язкове.